2777
2789

گوشیشو دیشب وسط بر بیابون جلوی ی کارخونه پیاده شده بود لاستیک چک کنه یکی زده بود  شوهرمم امروز از دوربینای مدار بسته کارخونه فیلمشو گرفته بود و داد ب دوستش که اطلاعاته تا غروب پیدا کرده بود طرفو زنگ زده بود اونم گوشیو‌ پس فرستاده من میگم شکایت کنیم ادم شه یارو شوهرم میگه ن 😑 الان شکایت کنیم چیکار میکنن  با طرف

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میشه عکس دزد انباری مارو هم بدین پیدا کنن

عزیزم اهل کجایین

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

هر جور دوس داری . اون که ادم نمیشه ولی بازم با خود شوهرت مشورت کن چون اگه بگه نه بعد شما اصرار کنی ولی یه اتفاق بدی این وسط بیوفته همش میگه تقصیر تو بود من که از اول گفتم نه

قضیه زن همکار شوهرت چی شد

هیچی گفتم ب شوهرم صب خانمش زنگ زده بود گلایه داشت گفتم چرا کیکو دادی اصلا شوهرمم گفت دیدمش حضوری بهش میگم چیشده

تهران

عزیزم ما زنجانیم فک نکنم تهرانو بتونه  خب عکسشو دارین چرا شکایت نمیکنید

عزیزم ما زنجانیم فک نکنم تهرانو بتونه خب عکسشو دارین چرا شکایت نمیکنید

فیلم داریم ازش شوهرم رفت کلانتری 

گفتن خودت بگیرش بیار ، بعد کارای شکایتت رو انجام میدیم

شیرازی نیستم متاسفانه ، اما دیوانه وار عاشق شیرازم ..
فیلم داریم ازش شوهرم رفت کلانتری گفتن خودت بگیرش بیار ، بعد کارای شکایتت رو انجام میدیم

😑😑😑وااا خب خودت بگیریش دیگه کلانتری رفتن نمیخاد ی کلانتری دیگه برین

دیگه شوهرمم‌ بیخیال شداما حرص میخوره، خیلی وسایل بردن

من از دیشب داشتم دق میکردم یعالمه عکس داشتیم انقد غصه خوردم