2777
2789
عنوان

چشم پسرم 😔خواهش میکنم بیاید

213 بازدید | 33 پست

۱۰ سالشه یک هفته میشه که میگه چشمم میسوزه 

بردم دکتر گفت مشکلی نداره ولی خودش میگه میسوزه 

نمی‌دونم چیکار کنم آخه قرمز هم نشده 

نمی‌فهمم داره راست میگه یا نه آخه یکدفعه چرا باید چشم یک هفته بسوزه 

خیلی اذیت میشم همیشه در حال ناله کردنه یبار چشمش یبار دلش یبار پاش 😔

به نظرتون دلیل سوزش چشمش چیه؟

یه ویروس جدید اومده.چشم را درگیر میکنه ببرش دکتر درست حسابی

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بین اسباب بازیاش لیزر که نداره؟

خانوم های.... وقتی پست میذارم تو یک تاپیک، یعنی طرف صحبتم شخص استارتر هست..نه شما، ریپلای نکنید .《کاربری دست ۳ نفره...دو تا دختر عمو و یه دوست نینی سایتمون》.

چه بیماریه سوزش چشم داره ؟

🔺ماجرای شیوع کرونای چشمی در کشور / این ویروس بسیار مسری است

مسعود مردانی متخصص بیماری‌های عفونی:

🔹گروهی از ویروس‌ها به نام آدنوویروس‌ها ـ علاوه بر سیستم دستگاه تنفسی ـ چشم را نیز درگیر می‌کنند و ممکن است قرمزی و التهاب چشم را به همراه داشته باشند و موجب شوند از چشم ترشحات چرکی خارج شود.

🔹خوشبختانه این ویروس خوش‌خیم است و معمولا بین ۵ تا ۷ روز بهبود پیدا می‌کند و احتیاج به مصرف آنتی‌بیوتیک نیز ندارد و در اغلب بیماران منجر به آسیب به چشم نمی‌شود./

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم

چرا داره یعنی از اونه ؟

لیرزر خیلی وحشتناکه

اصلا نباید دست بچه بدی

نورش میتونه شبکیه چشم رک بسوزونه 

امیدوارم توش نگاه نکرده باشه

ببریدش چشم پزشکی 

خانوم های.... وقتی پست میذارم تو یک تاپیک، یعنی طرف صحبتم شخص استارتر هست..نه شما، ریپلای نکنید .《کاربری دست ۳ نفره...دو تا دختر عمو و یه دوست نینی سایتمون》.