2777
2789
عنوان

پسرم از مدرسه اومد رد شلاق پشتش بود

| مشاهده متن کامل بحث + 14001 بازدید | 379 پست
والا ما هم ادعا نداریم والدین ادعا هاشون بالاست طرف میخواد از شر بچش که خونشو کرده تو شیشه خلاص بشه ...

ببخشيد شما فكر كنم متوجه شغل شريفتون نيستين😅شما موظف هستين بابت حقوقي كه ميگيريد ادب و فرهنگ سواد و چيزهايي كه يك پدرمادر در خونه نتونن به بچه ياد بدن رو شما با سوادي كه داريد از طريق آموزش هايي كه ديدين به بچه آموزش بدين .نكنه توقع داريد بچه مثل ماشين كوكي بياد چشم بله مشق هاشو بهتون تحويل بده و بره به سلامت شما هم ريلكس حالشو ببري😅نه جانم شغل سختيه هركسي لياقتشو نداره بايد صبور باشيد و بچه هايي كه بقول خودتون خانواده ميخاد از شرش خلاص شه رو به راه بياريد تا فردا بچه اگه اهل چوب و چماق شد نگن اي گور پدره معلمت پس چي بهت ياد داده … چوب و چماقي هم كه در گذشته بوده فكر كنم شما ازش گريز نزدي آخه بدجور انگار دوست داري دق دليتون سر يه كودك ديگه خالي كني كه خداي نكرده مثل خودتون چوب و چماقي در لباس معلمي نشه :) 

شلاق که فقط یک خط نیست چندتا خط میوفته چون هر بار یکجا میخوره! اگه فقط یک خط افتاده شاید کمرش خورده ...

اول کفتم شلاق چون هول شده بودم رد سیمه .خودت بچت اگه رد کبودی مثل سیم رو بدنش باشه و قبلا هم توسط همون معاون الکی زده باشدش بازم آه منو میگیره؟ واقعا واستون متاسفم که اینجوری با بچهای مردم رفتار میکنید اعصابشو ندارین نرین سرکلاس.احتمالا خودتم ازوناشی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشيد شما فكر كنم متوجه شغل شريفتون نيستين😅شما موظف هستين بابت حقوقي كه ميگيريد ادب و فرهنگ سواد و ...

اینا خطرناکن کاش اصلا معلم نمیشدن چقدر متاسفم که بچهامونو میفرستیم مدرسه امثال اینا بهشون درس بدن

والا ما هم ادعا نداریم والدین ادعا هاشون بالاست طرف میخواد از شر بچش که خونشو کرده تو شیشه خلاص بشه ...

چوب و چماقش ارزونی خودتون بچهاتون.ما بچهامونو از سرراه نیاوردیم که بیان بزننشون .بچه من انقد بچه باهوشیه سرکلاس میشینه قشنگ گوش میده همونجا یاد میگیره میاد خونه.قاطی بچهای دیگه نمیکنم هیچ وقت واقعا زورم میگیره بفرستم امثال شماها بهش اموزش بدن .کاش میشد تو خونه که امنیتش بالاس خودم معلم خصوصی بگیرم و از دست معلمای روانی نجاتش بدم 

من یه تاپیک زدم خودم عصبی و ناراحت از پیشامد  هرچی معلم خودشیفته ریخته تو تاپیکم.تاپیک و قفل میکنم و اونایی که قضاوت بی جا کردند هم به خدای بزرگ میسپارم امیدوارم همون بلاها با شدت بیشتری سر خودشون بیاد و تاپیکای جز ولز شدنشون و ببینیم👌

ازونایی که همدردی کردن واقعا ممنونم خدا بچهاتونو حفظ کنه