2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باشه ممنون

خواهش میکنم گلم.

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

من اوایل که بچم خروپف میکرد زیاد جدی نگرفتم  ولی دائما شدیتر  مشد که مادرم نگرانم کرد  دکتر که بردم گفت خیلی عواقب بدی برای بچه دارده  چند تا داغرو داد دو بار بردم پیشش کلا از سر بچم افتاد . اسم دکتر علی فرجی بود خیلی معروفه اکثرا  تو تلویزیون صحبت می کنن

من اوایل که بچم خروپف میکرد زیاد جدی نگرفتم  ولی دائما شدیتر  مشد که مادرم نگرانم کرد &nbs ...

سلام من دارم این تاپیک رامیخونم بچه م چندوقت پیش ویروس رفت اسهال واستفراع بعدش خوب شدابریزش گرفت بینی هاش رامرتب تمیزمیکنم ترشح داره ولی الان ابریزش نداره فقط موقع خواب حالاچه صبح یاظهریاشب یکساعت اول خوابشافقط حالت عطسه میکنه وخروپف میکنه شماچه داروهایی دادین یادتونه

من سفکسم دکتربرام نوشت واسپری بینی

چاقه اخه خواهر زاده منم چاقهتند تند نفس میکشه موقع خوابم خروپف میکنه😍❤

سلام عزیزم پسر منم چاق تو خواب خروپف میکنه حالا شما گفتید خواهر زادتون اینجوریه بعدا بنظرتون خوب میشه?الان 14ماهشه پسرم

اللهم صلی علی محمد و آل محمد