2777
2789

پسرم کلاس سومه بعد تو کلاسشون معلم به بچه هایی که ریاضیشون ضعیفه گفته امسال نمیتونید یاد بگیرید ریاضی چهارم رو میخواید چیکار کنید خیلی سخته و فلانه و بیساره

حالا پسر منم چند روز هست استرس گرفته از الان برای سال بعد تمرکزش رو از دست داده همش میگه مامان نتونم یاد بگیرم سال بعد رو چیکار کنم ؟ 

پسر من درسش خیلی خوبه چند وقت پیش هم معلم برای اینکه نفر اول جدول ضرب رو یاد گرفت و درسش عالیه جایزه داد بهش 

معلم چون به اونیکی دانش آموز ها گفته حالا اینم استرسی شده 😥

خواستم بدونم واقعا ریاضی چهارم خیلی سخته ؟

سلام

نه اصلا سخت نیس

فقط و فقط حرفه

وای برمن تو همانی که امیدم بودی؟.     .     . مثلا مام یه نفرو داشتیم که بهمون بگه ابجی نگران نباش داداشت پشتته:-(میشه انقدر جلو تک فرزندا نگین  داداشم داداشم تو رفتی پشت سرتم نگاه نکردی؛ ولی نفهمیدی یکی میخواس به خاطر رفتن تو رگ بزنه:)                              ولی اونیکه اومد پیشت شد جایگزین من هیچ وقت مثل من عاشقت نمیشه:-)                                        زخمی که یکی میزنه فقط توسط خودش قابل جبرانه حاجی:-\               ما همون بچه مدرسه ایاییم که همه مسخرشون میکردن;-)همه میزنن یه صلوات برای خوب شدن زندگیم بفرستید ولی خواهشا شما یه صلوات برای مرگ من بفرستید:))))))))))کاربری دونفرس اقای پوارو[

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

یکم فصل اولش یهو مطلب زیاد گذاشتن چون بچه تابستونم کار نکرده بنظر سخت میاد 

ولی تابستون ختما کلاسریاضی برای  مرور سوم‌و امادگی چهارم بفرست تا این نسکل پیش نیاد 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

با جدید بودنش مشکل نداره سخت و غیر قابل درکه مطالبش؟

نه بابا 

سخت نیست 

تابستون اسکناس و سکه در اختیارش بزار آشنا بشه 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

ریاضی چهارم هم سخته وهم حجم کتاب بالاس تلاش زیادی نیازه تقویتی باید بره شما هم باید کار کنی.پنجمم همینطور ولی حجم کمتره.شیشم بنظرم راحتره بشرطی که چهار وپنج و خوب بالا اومده باشه

برای کسی که اماده‌س نه سخت نیست ریاضی پایه‌ت قوی نباشه چ درسه اسون باشه چ سخت برات سخته

نه خدارو شکر پایش قویه 

الان اصلا سخت نیست براش 

خدا کنه سال بعد هم همینطور راحت باشه براش

یکم فصل اولش یهو مطلب زیاد گذاشتن چون بچه تابستونم کار نکرده بنظر سخت میاد ولی تابستون ختما کلاسریاض ...

من خودم تابستون هر ماه چند صفحه نمونه سوال میدم انجام میده 

پارسال هم همین کار رو کردم 

دخترای من یکیش سومه یکیش هفتم چهارم در واقع سخت نیست ولی دروس دیگه کاملا جدی و حرفه ای میشن . یعنی دیگه با درس خوندن شل و ول نمیشه نمره اورد و قبول شد . دختر بزرگ منم درسش خوبه تا سوم در حدی که خودش خونه میخوند نمره هاش خوب بود چهارم متوجه شدم دیگه براش کافی نیست یه کتاب جامع براش خریدم اخر هفته مرور میکرد و نمونه سوال حل میکرد و دیگه روالش اینجور شد ضمنا جدول ضرب دیگه کلید اساسیه از الان که حفظه عالیه ولی تابستون هم وقفه نیفته و تو ذهنش باشه اول مهر سال دیگه بیشتر هم بهش کمک میکنه 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
نه خدارو شکر پایش قویه الان اصلا سخت نیست براش خدا کنه سال بعد هم همینطور راحت باشه براش

پس دیگه نگرانی نداشته باشین . تا دبیرستان ریاضیش تضمینه . بچه ای ک تا الان خوب پیش اومده تا اخرم خوب پیش میره چون معلومه علاقه داره فقط لازمه خودتون پیگیر درساش باشین همیشه