سلام..میخوام مطابق زندگی و سبک مینیمالیست پیش برم ولی برای بعضی چیزا نمیتونم دلم نمیاد بندازم بره.مثل اولین دفتر مشق دخترم😅یا لباسای پسرم و دخترم..اولین کفششون.شیشه شیرشون😂یا مانتویی که خوشم نیومده نپوشیدم رو بندازم بره؟اینترنی گرفتم بعد اونی نبود که میخواستم..یا قابلمه هایی که دراشون شیشه ای بوده شکسته شوهرم نمیذاره بندازم..میگه چه خبره انقدر میخوای بندازی بره.
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
کلا 5 یا 6 تکه ی کوچولو نگه داشتم. بقیه رو می بخشم به کسی که نیاز داشته باشه. یا حتی دوست و آشنا. چون لباس بچه های خیلی هاش نو می مونه و بچه بزرگ می شه.
من خودم تجربه ندارم اما اولین چیزهای زندگیم خیلی مهمن پس براشون نگه میدارم به عنوان یادگاری
فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
حال بد بدیا خرابیا ثابت نمیمونن همه چی تغییر میکنه همه چی خوب و درست میشه فقط یه شرط داره اونم تلاشه ...تلاش کن فقط به هدفت نگاه کن و تلاش کن متوقف نشو با اطمینان جلو برو محاله نشه
تو خواستنی هستی برام🍒 درست مثل بوی توت فرنگی 🍓مثل عطر یه کیک وانیلی🍰 مثل طعم بستی شکلاتی آب شده🍦تو دلبری برام مثل فصل پاییز🍂🍁آرامشی برام درست مثل دریا 🌊تو قشنگی برام به اندازه تموم صورتیای دنیا 💞 عاشقتم درست مثل یه دسته گل از رز های قرمز 🌹🌹🌹 تو خلاصه ی همه چی قشنگای دنیایی🎀 که بیبی ➿️➿️ _ پاستیل صورتیه منه🧸🩷 روزای خوب تو راهه🌱
سالی ۲/۳ تا کیسه زباله پر لباس دور ریز دارم،البته پرت نمیکنم چون واقعا نوان بعضبا حتی اتیکتشم روشه میبخشمشون،اینجوری خیلی راحتترم ازینکه چیز اضافه توخونه باشه کلافه میشم،اگه بچه ام داشتم فقط یه دست یادگاری برمیداشتم بقیرو میبخشیدم
در گریختن رستگاری نیست بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡