2777
2789

ممنون میشم بگین

برام دعا کنید تو این مسیر جدید زندگیم خدا کمکم کنه‌تنهایی بتونم موفق شم پیشرفت کنم✨🥲💕💫

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

سوره طلاقسوره مزملذکر یا ودود ذکر الله الصمدذکر یا لطیفسوره نساءسوره یاسین

عزیزم تا کی بخونم چند تا 

واقغا نتیجه داده براتون

برام دعا کنید تو این مسیر جدید زندگیم خدا کمکم کنه‌تنهایی بتونم موفق شم پیشرفت کنم✨🥲💕💫

چله نگرفتم . پیش مشاور رفتم نشستم فکر کردم چند درصد من مقصرم چند درصد اون چیا رو تغییر بدم بهتره چجوری باهاش حرف بزنم چیکار کنم . با دعا چیزی حل نمیشه عزیزم

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم تا کی بخونم چند تا واقغا نتیجه داده براتون

من اصلا خودمو درگیر چله برداشتن نمیکنم چون نمیتونم پیش بینی کنم که هر روز سر تایم بتونم بخونم

برای همین هر وقت تونستم خوندم ونتیجه ام گرفتم

کلا قرآن داروخانه معنوی و معجزه ست 

سوره مزمل یاسین طلاق نساء برای روابط زن و شوهر خیلی سفارش شده هر چند بار که میتونید 

مثلا من شنیدم مزمل ۱۱ بار 

یا طلاق ۲۱ بار

ولی من هر دفعه هر چقدر میتونستم میخوندم

ذکر یا ودود ۱۰۰۱ بار هر روز 

بقیه ذکر ها هم یک دور تسبیح

سوره الضحی هم ۱۱ مرتبه بخونید برای دلتنگ شدن همسرتون خیلی جوابه 

چله نگرفتم . پیش مشاور رفتم نشستم فکر کردم چند درصد من مقصرم چند درصد اون چیا رو تغییر بدم بهتره چجو ...

میشه عزیزم

قرآن به روابط زن و شوهر آرامش و محبت میده 

قرآن واقعا معجزه ست 

میشه عزیزمقرآن به روابط زن و شوهر آرامش و محبت میده قرآن واقعا معجزه ست

بله قطعا قرآن معجزه اس ولی خدا هم بهمون عقل و درک داده دیگه اگه ثلا زن و شوهر بشینن به هم تا حد نهایت بی احترامی کنن بعد بشینن چله بگیرن چیزی درست میشه؟ من میگم حرکت و عملم مهمه

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بله قطعا قرآن معجزه اس ولی خدا هم بهمون عقل و درک داده دیگه اگه ثلا زن و شوهر بشینن به هم تا حد نهای ...

قطعا به رابطشون آرامش رو بر میگردونه و راه درست رو جلوی پاشون قرار میده

با حرف شما موافقم که هر رابطه ای نیاز به درمان و مشاوره داره 

ولی لطفی که خدا در امر حلال زن و شوهری کرده همین عنایتشه که با توسل به خود خدا میتونیم ازش آرامش بخوایم و با تراپی و صحبت رابطمون رو درست کنیم