2777
2789

من واقعا نگرانم دلهره دارم 

21 سالم داره تموم می شه 

تو محیطی هستیم که اکثرا این سن خواستگار زیاد دارن یا ازدواج کردن 

من هیچ خواستگاری ندارم و ترس برم داشته 

محیط زندگیمون سنتی هست ادمای با تفکر بسته 

که تنها شغلی که برای دخترا می بینن یا پزشکی هست یا معلمی 

مهندسا رو ادم حساب نمی کنن 

دغدغه اینده کاریم از یه طرف 

استرس ازدواج هم از یه طرف

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من تو این سن ازدواج کردن مثل ظلم در حق خودم می‌دانستم 

تو شرایط شما بهترین کار این خودت مشتاق نشان بدی تا اطرافیان برات خواستگار معرفی کنند 

پاسخگوسوالاتتون درزمینه روانپزشکی و روانشناسی تو تاپیکتون صدا بزنید

منم ۲۱ سالمه هیچ خواستگاری ندارم خیلی نگرانم😔

خیلی آدم اجتماعی اهل معاشرت هستم تازگیا یه کار هم پیدا کردم ولی کسی منو نمیپسنده😔 اون وقت خواهرم یه بچه دبیرستانی از من کوچیکتر باور کن هیچ جایی نمیره نمیدونم چطور این همه خواستگار داره حسودیم میاد بهش نکنه یه وقت زودتر از من ازدواج کنه

شاید ملت خودشون بندازن تو چاه توم بدو بدو میپری تو چاه؟ اونا تفکرشون بسته است توم میخوای مثل اونا با ...

واقعا هر روز تو استرس زندگی می کنم از اون ور رقابت تو حوزه کاریم و تلاش بسیاری که می خواد

این ور می بینم شرایط محیطی این جوری هست 

طول می کشه تا کارم درست بشه 

تا اون موقع سنم می ره بالا تر اگر کارمم درست نشه دیگه هم ازدواج نکردم هم شاغل نیستم 

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 
منم ۲۱ سالمه هیچ خواستگاری ندارم خیلی نگرانم😔خیلی آدم اجتماعی اهل معاشرت هستم تازگیا یه کار هم پیدا ...

زیبا هست ؟

والا نمی دونم ملت چشون شده 

واقعا هر روز تو استرس زندگی می کنم از اون ور رقابت تو حوزه کاریم و تلاش بسیاری که می خواداین ور می ب ...

بنظرم شخصیتت هنوز خیلی ضعیفه . هنوز ۲۱ سالته انقدرناامیدانه فکر میکنی؟؟؟ بنظرم همون ازدواج کن