2777
2789
یکم توضیح بده 🙏🏼 ♥️ مثلاً هر روز مینوشتی یا فقط یه بار بعد چجوری می‌تونستی آرزو میکردیا میگفتی خدا ...

نه شکر گزاری که اون موقع ها زیاد مد نبود من حتی نمازم نمیخوندم فقط با قانون جذب آشنا شده بودم توی محل کارمون سمینارش مرتب برگزار میشد دیگه یک روز اومدم توی نوت گوشیم مشخصات شوهرمو نوشتم که خوشتیپه خوشگله قد بلنده منو خیلی دوس داره...    یک بارم بیشتر ننوشتم

من فک کنم کائنات معکوس میفهمه حرفام رو

من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

انگار قسمتم تنهاییه خدا به همه نمیده به اونایی که دوسشون داره میدع صرفا براهمه این قانون عمل نمیکنه

گلم شما بیشتر ازینکه به ازدواج فکر کنی به ازدواج نکردن فکر میکنی ، و اینو بدون افکار منفی قدرت جذب بالاتری دارن.    اگه جایی سراغ داری حتما دوره جذب و انرژی مثبت و شرکت کن

گلم شما بیشتر ازینکه به ازدواج فکر کنی به ازدواج نکردن فکر میکنی ، و اینو بدون افکار منفی قدرت جذب ب ...

خب خسته شدم منم نوشتم پس چرا نشد ببین خدا دوسم نداره واقعا من چن سال پیش نوشتم امسال نوشتم کو چیشد دقیقا منم مث خودت نوشتم قدبلندو خوشتیپ و اینا ولی....

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️

من از قانون جذب کنار شمع تراپی نتیجه گرفتم 

بله به زبان حال مثلا خداروشکر همسرم روزانه هزاردلار درامد داره تا۵روز ۵۵بار بنویس بعد جملتو عوض کن خداروشکر همسرم سالمه وبهم توجه میکنه وباسرکاررفتنم موافقه

باید با فعل حال بنویسیم یعنی مثلاً خداروشکر اینو دارم اگه چیزی می‌دونی بیشتر توضیح بده🙏🏼♥️

اره عزیزم

و چیزی که خیلی مهمه اینه که مدام بهش فکر نکنی

مرحله رهاسازی بهش میگن

و ایمان کامل داشته باشه که دیگه داریش 

انجام دادین شما؟نتیجه گرفتین؟

خیلی زیاد نتیجه داشتم

و چند تا دارم 

تازگیا نوشتم خداروشکر حقوقم به موقع پرداخت میشه

دیشب خوش خبری رسید که از همین ماه قراره بصورت ماهانه و کامل پرداخت کنن

خیلی زیاد نتیجه داشتمو چند تا دارم تازگیا نوشتم خداروشکر حقوقم به موقع پرداخت میشهدیشب خوش خبری رسید ...

جالبه فقط با نوشتن به هدعت میرسی؟

مدیتیشن هم‌ انجام میدی؟

لعنت به همه روزای بعد از تو