2777
2789
عنوان

شب مهمون داریم خانوما بیان

859 بازدید | 63 پست

شب مهمون داریم. شام می خوام یه باقالی پلو و زرشک پلو با مرغ درست کنم. و سینی مزه و شربت البالو. پیش غذا هم وسایل سالاد سزار رو داریم هم وسایل سوپ. بنظرتون برای پیش غذا سالاد سزار درست کنم بهتره یا سوپ؟ 

سلام خواهش میکنم هرکی این پستم رو میخونه تاپیک قبلمو گزارش بزنه این سایت گزینه حذف نداره پای زندگیم در میانه ازتون خواهش میکنم بخاطر دل شکستم در حقم خواهری کنید میدانم زحمته براتون ولی خدا عوضش رو بهتون بده لطفا

هرکی گزارش زد لایک کنه ب نیابتش صلوات بفرستم

لطفا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ببین مهمونات چی دوست دارن 

من که تو مهمونی هام سوپ نمیپزم چون نمیخورن و حیف میشه

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊