2777
2789

پسرم هفت ماهس کامله هنوز دندون درنیاورده

خودشو میکشه همه جا میره ولی چهار دستو پا راه نمیره چیکارکنم😐

چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل هفده سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ..زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ..بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم❤🥲

مثل بچه فامیل ما. تا یه سالگی نه دندون در آورد نه چار دست و پا رفت. 

السلام علیک یا صاحب الزمان. آقاجانم.. آرام جانم.. امام جانم.. به دستان بریده ی یل کربلا فرزندم و تمام مرضا رو شفای عاجل عنایت بفرما❤️. کاش بودی و درمان درد هایمان میشدی❤️. وای از نبودنت 😭😭

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین یا ژنش همینه

یا کمبود داره و ضعیفه

اگه وزنش خوبه 

نگران نباش تا  وقتش برسه

ویتامین دی هم خییییلی تاثیر داره تو دندون دراوردن

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷

یکی دیگم که الان بالای سی سالشه و موقعیت اجتماعی خیلی خوبی داره و کاملا هم سالمه هم تا دو سالگی فقط دراز بوده. 

السلام علیک یا صاحب الزمان. آقاجانم.. آرام جانم.. امام جانم.. به دستان بریده ی یل کربلا فرزندم و تمام مرضا رو شفای عاجل عنایت بفرما❤️. کاش بودی و درمان درد هایمان میشدی❤️. وای از نبودنت 😭😭

عزیزم دختر من یکسالگی دندون در اورد

بچه ها تا سیزده ماهگی مهلت دارن

نگران نباش

دختر خیلی دیر شروع کرد به چهار دست و پا رفتن

زمان بده و الکی بخاطر این چیزا خودتو اذیت نکن

دوستای گل نی نی سایتی لطفا برای سلامتی دخترم دعا کنید،اسمش معصومه ست،ممنونم

پسر من یازده ماهش تموم شد دندون دراورد 

تا یه سال و نیم هم دندون درنیورد اشکالی نداره بعد اون ببرش دکتر پیگیری کن اینو دکتر پسرم گفته بود 

جلوش چهار دست و پا راه برین یاد بگیره بلد نیست 

پسر منم سینه خیز نرفت بلد نبود چهار دست و پا رو باهاش تمرین کردیم یاد گرفت

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊

هیچ کاری نمیخواد بکنی    فقط لذت همین دوران رو ببر.

هر بچه ایی یه جوره. مثلا دختر من سینه خیز نرفت و یهو  4دست و پا رفت. دندونم در نیاورد یهو 4 تا با هم درآورد.

به خودت و بچه سخت نگیر.

دندون بعضی ها بعد یک سالگی در میارن 

چهار دست و پا هم هنوز زوده بعضی ها ۸ یا ۹ ماهگی میرن بعضی بچه ها اصلا چهار دست و پا نمیره یهو راه میرن

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔

بچه هاباهم فرق دارن همون طورکه آدم بزرگها باهم متفاوتن

یه بخشیش هم مربوط به پسربودنشه 

معمولاپسرها توی همه ی مراحل دیر میجنبن ولی استثناهم وجودداره.هفت ماهگی برای یه پسرخیلی خیلی زوده برای اینا

پسر من توآخرای۸ماهگی  دندون درآورد ۹ماهگی چهار دست وپا رفت ولی۱۱ ماهگی پاشد سرپا واستاد نگران نباش طبیعیه پسرا یکم تنبلن ولی وقتی راه برن دیگه هیچی جلو دارشون نیس

امیدوارم همه به نظرات هم احترام بزاریم