2777
2789
ببخشید چرا جارو میکشید ؟ من احساس می‌کنم آب جارو پرت میشه روی آدم و کثیف میشه

منظورم فرچه بود آخه هروقت دختر و شوهرم میرن با دمپایی گلیش میکنن و من باید پشت سرشون برم بشورم هروقت هم میگم بهشون یبار گوش میدن بعد دوباره کار خودشونا میکنن 

بعدشم اگه با جارو یواش جارو بکشی هیچی بهت نمیپاشه

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای من باردارم ی مدته جوهر نمک اینا نزدم ..شوهرم میگه برات خوب نیست ریمم حساس شده حالت اسم حساسیتی د ...

ب شوهرت بگو واسه من خوب نیس واسه شما ک ضرر نداره شما بزن😁

فقط 1 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چهارمین کاربریمه (جدیدالترکیده هستم)خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 شاید قرار نیست بهم نی نی بدی پس بهتره انقدر التماستو نکنم🙂❤️ خودت ک دیدی اوضاعو ....!! تیکربارداری نیست!! به بارداری تو این ماه امیدداشتم زدم که جلو چشمم باشه که اگ واقعا باردار میبودم الان چندوقتم میشد😔💔 یاامام رضا زائرخودت جوراب بچه نذری رو داد یهویی پس چرا هیچی نشد؟؟؟ 
با مایع بشور عالیه

مرسی عزیزم حتما امتحان میکنم 

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
منظورم فرچه بود آخه هروقت دختر و شوهرم میرن با دمپایی گلیش میکنن و من باید پشت سرشون برم بشورم هروقت ...

ببخشید عزیزم فکر کردم داخل خونه است سرویس 

اره بیرون خیلی اذیت داره خیلی سخته 

مخصوصا مهمونم بیاد 

جرمگیر بریز یا جوهرنمک

نه اخه یکم وایتکس خواستم بزنم دیدم رنگش داره بد میشه فوری شستم 

تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..!     آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت    تومرا یاد کنی یا نکنی.      باورت گر بشود گر نشود.   حرفی نیست.   اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست
برا من ی بار اتفاقی در وایتکس افتاد تو جوهر نمک یعنی تا پای مرگ رفتم تو حموم هوشیاریمو از دست داده ب ...

منم یبار تو بارداری جوهر نمک زدم حموم رفتم تو درم بستم شروع کردم شستن وسط کار حالم داغون شد بزور خودمو کشیدم از حموم بیرون هیچکس هم خونه نبود یعنی خدا بهم رحم کرد تا نیم ساعت افتاده بودم کف خونه . از ترسم به شوهرم نگفتم

اره باید بگم بگیره خودش بزنه😂😂😂😂😂عالی بودا یعنی عالییی

بخداا شوهرت همچین استراحت مطلق به خودش داده ازین بابت ک یک لحظه فک کردم یه قل شما بارداری یکی هم ایشون😐🤣

فقط 1 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چهارمین کاربریمه (جدیدالترکیده هستم)خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 شاید قرار نیست بهم نی نی بدی پس بهتره انقدر التماستو نکنم🙂❤️ خودت ک دیدی اوضاعو ....!! تیکربارداری نیست!! به بارداری تو این ماه امیدداشتم زدم که جلو چشمم باشه که اگ واقعا باردار میبودم الان چندوقتم میشد😔💔 یاامام رضا زائرخودت جوراب بچه نذری رو داد یهویی پس چرا هیچی نشد؟؟؟