2777
2789
از نظر من با توجه به تجربه کسی می بینه طرفش چیزی نداره ولی درخواست مهریه بالا میکنه قصد زندگی نداره ...

این طرز رفتار مادرش درست نیست بی فرهنگه

منم مهریم زیاده ولی تاحالا هیچکدوم از ما حتا به شوخی هم اسمی از مهریع نیاوردیم

من بچه خوب خانواده بودم آخرشم کسی ازم راضی نبود شما بچه خوب خانواده نباشید⚜......................................... ریپ بزن حرف بزنیم چرا میترکونی مریض .هرچقد بترکم برمیگردم پس زحمت نکش خواستم بهت بگم:«واسه همه‌ی اون روزایی که، حس کردی با یه نخ به زندگی وصلی وبازم از پسش بر اومدی، ازت ممنونم»❤️‍🩹🫂چهار عاملی که باعث میشه رابطه شما پایدارتر باشه:- اوقات زیادی را باهم سپری کنید، یعنی بیشتر وقت باهم بگذرونید سفر بیشتر برید.- گذشت داشته باشید، همیشه رو حرف خودتون پا فشاری نکنید سعی کن همدیگرو ببخشید.- از هم دیگه تعریف کنید، قربون صدقه همدیگه برید و باهم دیگه شوخی بکنید.- به حریم شخصی همدیگه احترام بزارید، به یکدیگر بی‌احترامی نکنید و سعی کن همیشه مراقب یکدیگر باشید.👌زن جماعت توی هر سنی بنده ی توجه مردشه، مثلا الان مادربزرگم با ۶۵ سال سن نشسته داره گریه میکنه ک چرا بابابزرگم از صبح بهش کم توجه کرده ...
100 تومن شما هم به نرخ روز محاسبه میشه :)))))))

بازم چیری نمیشه گفتم همسرم سال ۹۴  ۲۵ میلیون یکی بهش چک داده بود برگشت خورده تا الان نتونسته بگیره دولت به نرخ روز حساب کرده شده ۲۰۰ میلیون در حالی که سال ۹۴ ۲۵ کجا ۲۰۰ الان کجا خیلی به نرخ تعیین نمیشه تازه اونم نتوست بگیره گرفتن انداختن زندان سند گداشته اومده بیرون راحت داره زندگیش رو ادامه میده فقط سندش گرو دادگاه هست همین 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از نظر من با توجه به تجربه کسی می بینه طرفش چیزی نداره ولی درخواست مهریه بالا میکنه قصد زندگی نداره ...

درضمن زنداداشمم مهریش زیاده ولی اونم تا حالا چیزی نشنیدیم بگه، 

من بچه خوب خانواده بودم آخرشم کسی ازم راضی نبود شما بچه خوب خانواده نباشید⚜......................................... ریپ بزن حرف بزنیم چرا میترکونی مریض .هرچقد بترکم برمیگردم پس زحمت نکش خواستم بهت بگم:«واسه همه‌ی اون روزایی که، حس کردی با یه نخ به زندگی وصلی وبازم از پسش بر اومدی، ازت ممنونم»❤️‍🩹🫂چهار عاملی که باعث میشه رابطه شما پایدارتر باشه:- اوقات زیادی را باهم سپری کنید، یعنی بیشتر وقت باهم بگذرونید سفر بیشتر برید.- گذشت داشته باشید، همیشه رو حرف خودتون پا فشاری نکنید سعی کن همدیگرو ببخشید.- از هم دیگه تعریف کنید، قربون صدقه همدیگه برید و باهم دیگه شوخی بکنید.- به حریم شخصی همدیگه احترام بزارید، به یکدیگر بی‌احترامی نکنید و سعی کن همیشه مراقب یکدیگر باشید.👌زن جماعت توی هر سنی بنده ی توجه مردشه، مثلا الان مادربزرگم با ۶۵ سال سن نشسته داره گریه میکنه ک چرا بابابزرگم از صبح بهش کم توجه کرده ...
درضمن زنداداشمم مهریش زیاده ولی اونم تا حالا چیزی نشنیدیم بگه،

خب نگفتم که همه عزیزم گفتم بعصی ها اونای که ندید بدید هستن مثل زن داداش من خدای اینا سر این مهریه پدر برادرمو آوردن والله فکر میکنن این چقدر داره که بتونن ازش بگیرن وقتی نداره دولت قسط بندی میکنه همین هی تو دعوا میگن طلاق مهریه زندان ..همین چند وقت پیش سر چیر های مصرف مادر زنش میگفت میندازم زندان مهریه رو نده😑