2777
2789
عنوان

دارم خیانت میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 706 بازدید | 39 پست
آخه دیگه دختر نیستم.

😵‍💫😵‍💫 چطور ب این راحتی به پسرا اعتماد میکنین اخه؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رل زدن اشتباه محضه من عاشق یکیم با اینکه دوسم داره دوسش دارم خودم جدا شدم چون بعصی اخلاقش اذیتم میکرد تو حسرت هم موندن بهتر از دعواعه خیانت نیست کارت ولی موندنت اشتباهه

از عشق دلتنگی هایش می ماند🙂

خیلی عاشق و وابستشم

با توصیفات خودت دود این عاشقی و وابستگی بدجور میره تو چشمت بجای اینکه با دلت تصمیم بگیری و دراینده خودتو سرزنش کنی با عقلت تصمیم بگیر ،عاشق کدوم ویژگی مثبت نداشتشی؟

"برای هم خوب بخواهیم...  

عاشقت که نیست 

خیانت هم که کرده 

باهاتم که بدرفتاری کرده 

دوست شدی که اشنایی پیدا کنی اگه بد بود قبول نکنی ازدواج رو‌

مگه شوهرت که خیانت و بدرفتاریش بخشیدی 

الان برای چی باهاش موندی

عزیزم بین این همه من درکت می کنم 💖

ای کاش مردم می فهمیدند حرف زدن و نظر دادن همیشه آسون هست 

ولی خودشون تو عمل که فرار بگیرند جرات نداری براشون نظر بذاری 

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹
عزیزم بین این همه من درکت می کنم 💖ای کاش مردم می فهمیدند حرف زدن و نظر دادن همیشه آسون هست ولی خودش ...

بجای اینکه انتظار داشته باشید مردم واسه این خودازاریاتون شمارو درک کنن ،برید پیش مشاور تا کمکتون کنه دندون لق رو بکشید بندازید دور 

"برای هم خوب بخواهیم...  

😂😂😂😂دقیقاااااااا مثه منی و الان مثه سگ به گوه خوری افتادم ینی کپپپپپ منی هااا من میگم ولش کن گریه هم کرد ولش کن مردا وقتی عاشقترن برا دخترا خرج میکنن و دخترا وقتی عاشقترن رابطه رو محکم تر میکنن توجه میکنن اره داری در حق خودت خیانتو نامردی میکنی نکن💔🙏

بجای اینکه انتظار داشته باشید مردم واسه این خودازاریاتون شمارو درک کنن ،برید پیش مشاور تا کمکتون کنه ...

مگه من خودآزاری کردم که زود قضاوت می کنید؟ 

فقط به عنوان روانشناس استارتر رو درک کردم 

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹