😵💫😵💫 چطور ب این راحتی به پسرا اعتماد میکنین اخه؟
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40
چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
رل زدن اشتباه محضه من عاشق یکیم با اینکه دوسم داره دوسش دارم خودم جدا شدم چون بعصی اخلاقش اذیتم میکرد تو حسرت هم موندن بهتر از دعواعه خیانت نیست کارت ولی موندنت اشتباهه
با توصیفات خودت دود این عاشقی و وابستگی بدجور میره تو چشمت بجای اینکه با دلت تصمیم بگیری و دراینده خودتو سرزنش کنی با عقلت تصمیم بگیر ،عاشق کدوم ویژگی مثبت نداشتشی؟
😂😂😂😂دقیقاااااااا مثه منی و الان مثه سگ به گوه خوری افتادم ینی کپپپپپ منی هااا من میگم ولش کن گریه هم کرد ولش کن مردا وقتی عاشقترن برا دخترا خرج میکنن و دخترا وقتی عاشقترن رابطه رو محکم تر میکنن توجه میکنن اره داری در حق خودت خیانتو نامردی میکنی نکن💔🙏