2777
2789
عنوان

کیا خرید عیدشونو کردن بیاید عکس بذارید😁🌸🌼🫂

| مشاهده متن کامل بحث + 2464 بازدید | 130 پست

سلام خواهش میکنم هرکی این پستم رو میخونه تاپیک قبلمو گزارش بزنه این سایت گزینه حذف نداره پای زندگیم در میانه ازتون خواهش میکنم بخاطر دل شکستم در حقم خواهری کنید میدانم زحمته براتون ولی خدا عوضش رو بهتون بده لطفا

هرکی گزارش زد لایک کنه ب نیابتش صلوات بفرستم

لطفا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

لباس بیرونی فک نکنم بخرم امسال یه مانتو کتی کرم دارم یه یه سمت یقه اش نگین داره ، برا پارسال عید خریده بودم یه بار عید پوشیدم یه بار هم چند وقت پیش ، با یه شلوار دمپا مشکی شاید بپوشمش، یا شایدم با همون شلوار کرم دمپا خودش ، حالا شال شاید بخرم ، آها راستی شومیز هم برا تو خونه و اومدن مهمونا دارم اونم یه سمتش کرمه یه سمتش مشکی ، شومیز های دیگه هم دارم که کمتر پوشیدم ، لباس خونگی شاید برا خودم بخرم،  شوهرم هم هرچی بخواد می‌خره برا خودش بچه هم نداریم فعلا ، حالا میدونما من چیز جدید نمیخرم عید که لباسای بقیه رو ببینم پشیمون میشم که چرا نخریدم ولی به جای این خرجا تا عید اگه بتونیم میخوام یه فرش برا اتاقمون و یه لوستر برای پذیرایی ، بخریم ، ظرف و ظروف هم کم دارم شاید از اونا هم بخریم ، قرعه ام‌ در بیاد شاید برم عمل چشم 

تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
سلام خواهش میکنم هرکی این پستم رو میخونه تاپیک قبلمو گزارش بزنه این سایت گزینه حذف نداره پای زندگیم ...

سلام گزارش زدم براتون

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍 جای toگوشه ی Galbمنه♡درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🤍اگر مقدوره برای حاجتم یه صلوات بفرستید🦋

پولدارا خرید عید میکنن نه من

ایشالا شمام امسال میخرید

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍 جای toگوشه ی Galbمنه♡درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🤍اگر مقدوره برای حاجتم یه صلوات بفرستید🦋

هیچکدوم و نکردم

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
لباس بیرونی فک نکنم بخرم امسال یه مانتو کتی کرم دارم یه یه سمت یقه اش نگین داره ، برا پارسال عید خری ...

ایجانم خیلیم عالی 

دیگه یا بزک دوزک خونه یا خونت😁😁😁

لباس های پارسال رو زیاد پوشیدم از قیافه افتاد ولی جدید دوختم حتما به تاپیک لباس عید برخوردم میذارم. ...

نه اونایی که خریدی رو بذار

هیچکدوم و نکردم

هنوز زوده اخه