2777
2789
عنوان

کیا خرید عیدشونو کردن بیاید عکس بذارید😁🌸🌼🫂

| مشاهده متن کامل بحث + 2464 بازدید | 130 پست

من هی میخوام برم تو فاز خونه تکونی ، این کلاسای مجازی بچه ها نمیذاره 😡😡😡😡

انقدر هم این معلماشون نق میزنن که بچه ها فلانن ، تکلیف بیشتر ، تمرین بیشتر ، از این ور هم بچه ها نق میزنن مُردیم ، چقدر تکلیف ، چقدر امتحان که کلا حس و حالم میپره 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
انشالله ک تا اخرش برای هممون عیدو شادی باشه

انشالله

تو خواستنی هستی برام🍒 درست مثل بوی توت فرنگی 🍓مثل عطر یه کیک وانیلی🍰 مثل طعم بستی شکلاتی آب شده🍦تو دلبری برام مثل فصل پاییز🍂🍁آرامشی برام درست مثل دریا 🌊تو قشنگی برام به اندازه تموم صورتیای دنیا 💞  عاشقتم درست مثل یه دسته گل از رز های قرمز 🌹🌹🌹 تو خلاصه ی همه چی قشنگای دنیایی🎀 که بیبی  ➿️➿️ _  پاستیل صورتیه منه🧸🩷 روزای خوب تو راهه🌱

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جورابارو چقد قشنگ🥺

من خودم می دوزم ولی امسال نمی دونم چی بدوزم پارسال یه کت تک دوختم یه سارافون و کت و یه مانتو که تقریبا ساده بود برای جاهای خاص که نمی خواستم خیلی توچشم باشه ولی امسال نمی دونم شلوار و کفش و کیف و روسری گرفتم یه کت مشکی می دوزم ولی بقیه اش رو نمی دونم احتمالا باید از امروز و فردا شروع کنم

شب قدر نیست ۱۸ ام میشه شب ضربت شب قدر ۱۹ ام بیمارن حضرت علی ولی قدر نیست۱۹ ام روزش عیدهیعنی دیشبش ما ...

وای تو روحت دختر فقط دو سه جمله ی اخرت🤣🤣🤣🤣

دیشبش الغوث خوندیم🤦‍♀️😂😂😂😂

من تقویم نگاه نکردم ولی یکی بهم گفت شب عید میشه شب بیستویکم انگار

من هی میخوام برم تو فاز خونه تکونی ، این کلاسای مجازی بچه ها نمیذاره 😡😡😡😡انقدر هم این معلماشون ن ...

نه بابا از حس و حال نپر 

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍 جای toگوشه ی Galbمنه♡درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🤍اگر مقدوره برای حاجتم یه صلوات بفرستید🦋

خدارحمتش کنه عزیزم همه عزیز از دست میدن ولی تونیاز داری ک زندگی کنیروح خواهرت هم مطمعن باش شاد میشه ...

ممنونم اما من فقط یک خواهر داشتم ک همه زندگیم بود خیلی سخته برام😶اما اینکه شور و هیجان این تاپیک رو دیدم خیلی خوشحال شدم اشک تو چشام جم شد🥹امیدوارم همیشه شاد باشین و خرید باشه برای شادی😍

من خودم می دوزم ولی امسال نمی دونم چی بدوزم پارسال یه کت تک دوختم یه سارافون و کت و یه مانتو که تقری ...

خانوم هنرمند 

عکسشونو بذار🤩

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍 جای toگوشه ی Galbمنه♡درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🤍اگر مقدوره برای حاجتم یه صلوات بفرستید🦋

اره عید باید خونه تکونی کرد😁

نه دیگه انقدر دیر 😁

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
وای تو روحت دختر فقط دو سه جمله ی اخرت🤣🤣🤣🤣دیشبش الغوث خوندیم🤦‍♀️😂😂😂😂من تقویم نگاه نکردم ولی ...

ن عشقم ۱۹ 

فک کن امسال حلیمم جای سکنو تو سفره اس😎😂

تو خواستنی هستی برام🍒 درست مثل بوی توت فرنگی 🍓مثل عطر یه کیک وانیلی🍰 مثل طعم بستی شکلاتی آب شده🍦تو دلبری برام مثل فصل پاییز🍂🍁آرامشی برام درست مثل دریا 🌊تو قشنگی برام به اندازه تموم صورتیای دنیا 💞  عاشقتم درست مثل یه دسته گل از رز های قرمز 🌹🌹🌹 تو خلاصه ی همه چی قشنگای دنیایی🎀 که بیبی  ➿️➿️ _  پاستیل صورتیه منه🧸🩷 روزای خوب تو راهه🌱

نه دیگه انقدر دیر 😁

😁😁😁

عزیران من اینستا ندارمچندتا عکس بزارید ببینیم امسال چیا هست تو بازارچیا مده

منم ندارم 

ممنونم اما من فقط یک خواهر داشتم ک همه زندگیم بود خیلی سخته برام😶اما اینکه شور و هیجان این تاپیک رو ...

انشالله ک غم اخرت باشه عزیزدلم دیگه خودت ناراحت نکن 

معلم سال ۱۴۰۴ برام دعا کنید ممنونم