2777
2789

خونه تکونیارو شروع کردید؟

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍 جای toگوشه ی Galbمنه♡درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🤍اگر مقدوره برای حاجتم یه صلوات بفرستید🦋

خرید هنوز نکردم خونه تکونی ام امسال ندارم😁

آه....آری.....این منم.....اما چه سود/ او که در من بود دیگر نیست ،نیست/ می خروشم زیر لب دیوانه وار/ او که در من بود آخر کیست کیست؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه بابا سرده و برفی..

هوای سرد فقط خواب زیر پتو میچسبه

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

وای من استرس گرفتم هیچ کاری نکردم

تو خواستنی هستی برام🍒 درست مثل بوی توت فرنگی 🍓مثل عطر یه کیک وانیلی🍰 مثل طعم بستی شکلاتی آب شده🍦تو دلبری برام مثل فصل پاییز🍂🍁آرامشی برام درست مثل دریا 🌊تو قشنگی برام به اندازه تموم صورتیای دنیا 💞  عاشقتم درست مثل یه دسته گل از رز های قرمز 🌹🌹🌹 تو خلاصه ی همه چی قشنگای دنیایی🎀 که بیبی  ➿️➿️ _  پاستیل صورتیه منه🧸🩷 روزای خوب تو راهه🌱

نوچزوده

اره 

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍 جای toگوشه ی Galbمنه♡درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🤍اگر مقدوره برای حاجتم یه صلوات بفرستید🦋

این جمله برا مثلا نیمه اسفند هست نه الان🥴

😂😂😂فکنم امسال قراره زودتر عید بیاد

تو خواستنی هستی برام🍒 درست مثل بوی توت فرنگی 🍓مثل عطر یه کیک وانیلی🍰 مثل طعم بستی شکلاتی آب شده🍦تو دلبری برام مثل فصل پاییز🍂🍁آرامشی برام درست مثل دریا 🌊تو قشنگی برام به اندازه تموم صورتیای دنیا 💞  عاشقتم درست مثل یه دسته گل از رز های قرمز 🌹🌹🌹 تو خلاصه ی همه چی قشنگای دنیایی🎀 که بیبی  ➿️➿️ _  پاستیل صورتیه منه🧸🩷 روزای خوب تو راهه🌱

خرید هنوز نکردم خونه تکونی ام امسال ندارم😁

چرا😁

من از دیشب دارم میتکونم خونرو  

امیدوارم تا عید تموم شه

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
نه بابا سرده و برفی..هوای سرد فقط خواب زیر پتو میچسبه

😂😂😂تنبل

فکر نکنم امسال چیزی بخرم دارم تقریبا همه رو. ولی عاشق حال و هوای اسفند و عید و هفت سینم

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است