2777
2789
عنوان

شوهرم پشت من در اومد

692 بازدید | 24 پست

دوستان من یه بار جاریم خونمون دعوت کردم چون شرایطش نداشتم 

چون اول باردار بودم و ماه تپه‌ای آخر بودم و استراحت مطلق بودم ولی با این وجود یه بار دعوتش کردم غذا از بیرون گرفتم 

وکلی هم پشتم حرف زد که غذا از بیرون گرفته بود و فلان که بماند 

بعد الان بچه کوچیک دارم زیر یه سال جوری درگیرم که وقت سر خاروندن ندارم که به خام دعوت کنم 

و از طرفیم علاقه ای به رفت و آمد باهاش ندارم 

دعوت می کنه مهمون اون شخص من یکی در میون می رم 

حالا به مادر شوهرم گفته من یه بار خونشون رفتم یعنی نمی دونه باید منو دعوت کنه مادر شوهرم به من گفت منم گفتم من شرایط دعوت ندارم 

خلاصه خیلی وقته سر اینکه من دعوت نکردم حرف می زنه و دهنش نمی بنده 

دیگه این سری شوهرم دخالت کرد و به مادرش گفت ما فعلا شرایطش نداریم و بهش بگو اگه سری دیگه به خواد حرف اضافی بزنه دیگه با برادرم رفت و آمد نمی کنم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب عزیزم هر رفتی اومدی داره

شما میری خونشون انتظار داری اون نیاد؟ 

خب توهم نرو 

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨

بگو خب دعوت نکن ، بعدشم رفت و آمد مگه حتما باید شام و ناهار باشه بیاید شب نشینی 

من باردارم خیلی از دوستام و خانواده خودم هر بار اومدن غذا اوردن برام که من پا نشم 

اون وقت خانواده شوهرم بدون دعوت شام ناهار اومدن خونم 

قبل این من صد بار جاریمو دعوت کردم ولی اون هر بار گفته دعوت نمیکنم هر وقت خواستی خودت بیا 

هر کسی یه اخلاقی داره دیگه 

بگو کسی حرفی داره به خودم بزنه

خب عزیزم هر رفتی اومدی دارهشما میری خونشون انتظار داری اون نیاد؟ خب توهم نرو

والا علاقه ای ندارم برم 

نرم هم کای پشتم حرف در میاره میرم هم یه جور دیگه 

وگرنه من یکی در میون میرم 

والا منم همینو می گم دوست داشت بیاد ولی توانایی دعوت ندارم

شما ام دعوت کردی یه غذای ساده خودمونی درست کن تموم شه بره 

من اوایل پا میشدم چند جور غذا و دسر و سالاد درست میکردم دعوت میکردم 

همه ام الان ازم انتظار دارن 

بعد جاری و خواهر شوهر و ..کتلت و ماکارانی و غذای بیرون بود همیشه     میگفتن غریبه نیستیم  

دیدم بهترین کار اونا میکنن  بعدم میگن دعوت کردیم 

والا علاقه ای ندارم برم نرم هم کای پشتم حرف در میاره میرم هم یه جور دیگه وگرنه من یکی در میون میرم

خب به هرحال حرفشو میزنه

پس بهتره نمک خورش نشین ک انتظاری ازتون داشته باشه

راستش اصلا جالب نیس فقط بری مهمان بشی وقتی خودت دعوتی نمیکنی،،، تازه داری میگی شوهرت همه مهمانیاشو میره حتی اگ تو نری

خب یجورایی زشته

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨