2777
2789
عنوان

زیباترین صحنه ای که دیدممممم

492 بازدید | 23 پست

توی یه رستوران دوتا خانم و دوتا آقا سر یه میز بودن شاید نزدیک ۷۰ یا ۸۰ سالشون بود 

خانوما موهای بلوند داشتن با سنجاق سرهای گوگولی و رژ لب قرمززززز لباسای رنگی رنگی ،آقایون هم کت و شلوار سفید  و دستمال گردن با موهای استایل شده انقدرررررررر قشنگ بودن چشمام قلبی شده بود 

حالا مامان من براش بلوز آبی تو خونه ای میخریم میگه این مناسب سن من نیست!

آره منم از این پیرزنای قرتی خوشم میاد

فقط 31 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

باورم نمیشه بلاخره مامان شدم 😍🤭دعا کنین نی نیم سالم باشه مرسیییی❤️ اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اینا پیرزن های زمان شاهی ان تو همون دوران باکلاس موندن😍وقتی اینجور ادمارو میبینم کییییف میکنم

ما پادشاه را کشتیم ، سعی کردیم دنیا را تغییر دهیم . حالا تنها چیزی ک گیرمان آمده یک پادشاه جدید است ک از قبلی بهتر نیست ! اینجا سرزمینی است ک برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان میجنگیم . 〔ویکتور هوگو〕

خواهرم ۲۸سالش بود بهش میگفتم رنگی بپوش .چرا همش مشکی و قهوه ای .می‌گفت سنم بالا رفته نمیتونم رنگی بپوشم .ادای مادرم در می آورد 🥴

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹