2777
2789

میخاد کمرشو عمل کنه میگه بیام بعد عمل خونه تو بمونم 

خیلی زن تلخ زبان و اذیت کنی هست دل خوشی عزش ندارم اصلا

چی بگم بهش؟

بخاد بیاد بمونه تا یک ماه هر روز باید مهمانداری بکنم از بس فامیلاشون زیادن 

بگو من خودم حالم خوب نیست خودتو بزن به مریضی بگو کرونا دارم 

مادرشوهر کیلو چنده

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا خداااااا ، مو به تنم سیخ شد تاپیکتو خوندم ، صبر ایوب برات آرزو میکنم

نمیتونی بهانه بیاری؟ برو خونه مامان بابات ، برنگرد😂😂

راستش را بخواهی برای تمام احتمالات زندگی خسته ام... :)                     نی نی سایت سایتِ عجایب🤦🏻‍♀️                                      

یاهم رک بگو من دوس ندارم همین ناراحتم شد مهم نیس

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

من به شخصه اگر مادرشوهرم کمی اخلاق و زبونش خوش بود تو این مواقع قبول میکردم اما چون توی خوشی هاش ما را یادش میره توی ناخوشی هاش هم بهتره یاد ما نیفته

ما یک شانس برای زندگی داشتیم و شدیم زنی در خاورمیانه...سعادتمندانه نبود؛ اما جسورانه بود...

من چیکارم تو این زندگی که بخوام قبول کنم یا نکنم شوهرم همه کارست

خب اورد تو دست به هیچی نزن بگو من دعوت نکردم 

مهمون بیاد از جات بلند نشی میفهمه