2777
2789
عنوان

( تو کلا حرف نزن )

145 بازدید | 8 پست

-‌  amir ata  - 🙄 فاز اینایی که به نظرات من داخل تاپیکا ریپ میزنن و نفرین میکنن و هرچی به دهنشون میاد رو میگن رو نمیفهمم ، انگاری خودرگیری وجودشونو سیاه کرده!!! یکی نیس ازشون بپرسه اخه آدمه کم سواد!؟؟ من با شما حرف زدم ریپ میزنی چرت میگی؟؟؟ هان؟؟؟ خودرگیر؟؟ بیا پایین سرمون درد گرفت😂 من اصلا نمیخونم چی گفتی پس یه پروپرانول بخور که حرص خوردنت کم شه بلکه سکته نکنی😐😂

باشه🥲💔

https://abzarek.ir/service-p/msg/2071514استادم گفت هرکی رفته که رفته گور پدرش که رفته اون رفته چون خودش میدونسته لایق حضور کنار ما نیست رفته تا جا برای آدمای که برای ما بهتر هستن توی زندگی ما مفید تر هستن باز کنه چرا باید برای نبودش ناراحت بشم وقتی اون خودش به جایگاه خودش پی برده؟؟ اون اصلا تو جایگاهی نیست که من برای نبودش ناراحت باشم باید براش ی فاتحه بفرستم و بزارم بره همونجایی که جد و ابادش رفتن 👌🏻

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من یه ساعت حرف نزنم دق میکنم

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

خیلی دوس دارم هدفتو از این تاپیکا بدونم

آدم بیکار و علاف که هدف نداره

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

حق.همین الان ی تاپیک دیگه ام زد😂😂😭

خدا عقلش بده😂

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE