2777
2789
عنوان

کدوم مهریه رو به خاستگارم بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 1370 بازدید | 116 پست
درسته خود من اگه مرد بودم هیچ وقت این همه سکه نمیزاشتم .....به نظرتون مهریه من معقوله؟؟؟

خیر معقول نیست من مجرد از کجا بیارم 300گرم طلا بخرم برات صبح 7.30میرم سر کار شب 5 میام مهم اینه تو زندگی چقد زحمت کشیدی بعد می تونی ادعا کنی که یه چیزی بنامم باشه 

درسته خود من اگه مرد بودم هیچ وقت این همه سکه نمیزاشتم .....به نظرتون مهریه من معقوله؟؟؟

نه با این تورم معقول نیست

البته اگر فامیلید شاید قبول کنن

ازدواج بحث اول دوست داشتنه بنظرمن 

نه بحث مادی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیر معقول نیست من مجرد از کجا بیارم 300گرم طلا بخرم برات صبح 7.30میرم سر کار شب 5 میام مهم اینه تو ز ...

😂😂😂من تو زندگیم زحمتی نکشیدم ولی بابام برام ماشین و خونه خریده...اون وقت مفت سوهر کنم 😃14تا سکه 300گرم زیاده😂😂تو بگیر نیستی وگرنه اونی که بخواد بگیره میگره

سکه رو عرف تره 

فقط 29 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

(دورِ فلکی یکسَره بر مِنْهَجِ عدل است خوش باش که ظالم نَبَرد راه به منزل )  (حافظ)                                                               هروقت یاد گرفتین که آدما مثل هم نیست و طرز تفکرات ،عقاید،طرز گفتار ها،سلایق،طریقه زندگی کردن ها ، ساعت خوابها،خانواده ها و فرهنگها باهم تفاوت دارن ، اونوقت به خودتون اجازه بدین توی جاهای عمومی شرکت و اظهار نظر کنین👌با تشکر فراوان 🌹🌈

😂😂😂من تو زندگیم زحمتی نکشیدم ولی بابام برام ماشین و خونه خریده...اون وقت مفت سوهر کنم 😃14تا سکه ...

خب اون بابات بوده،تو ثمره ی زندگیشی،

ولی شوهر نمیاد اینکارو بکنه،مگه اینکه خیلی وضعشتوپ باشه، اونم آقایون امروز،که هرچی میدون نمیرسن،پس کسیاینکارو نمیکنه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
😂😂😂من تو زندگیم زحمتی نکشیدم ولی بابام برام ماشین و خونه خریده...اون وقت مفت سوهر کنم 😃14تا سکه ...

اینجور میشه که فکر می کنی پول مفت میریزه سر آدم بابات حمایتت کرده ولی کاش اینم می گفت بهت خواستگارت  50ساله نیس که اندازه بابات داشته باشه اون اول راهه

تو فامیلای ما همه طلا هم دارن مثلا دختر عمون 300گرم طلا براش گرفتن

خب بزار 

هرچی دلت میخواد بزار نزار تو دلت بمونه 

من همه بهم میگفتن با این مهریه هیچکس نمیگیرتت ولی من گفتم کسی ک دوسم داشته باشه براش نباید مهم باشه من چی مهرم کردم باید با دلم راه بیاد 

فقط 29 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

(دورِ فلکی یکسَره بر مِنْهَجِ عدل است خوش باش که ظالم نَبَرد راه به منزل )  (حافظ)                                                               هروقت یاد گرفتین که آدما مثل هم نیست و طرز تفکرات ،عقاید،طرز گفتار ها،سلایق،طریقه زندگی کردن ها ، ساعت خوابها،خانواده ها و فرهنگها باهم تفاوت دارن ، اونوقت به خودتون اجازه بدین توی جاهای عمومی شرکت و اظهار نظر کنین👌با تشکر فراوان 🌹🌈

هست خودتون فراریش می دین می گه من 200سکه مهر می کنم ینی 12 ملیارد اینو کی واقعا قبول می کنه

من فراری ندادم. ۱۱۴ بسه عرفشه

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏

خونه ماشین داری خب درست مهریه کن حداقل مهریه ات اندازه ارزش خونه و ماشینت بشه.

تو فامیلای ما همه طلا هم دارن مثلا دختر عمون 300گرم طلا براش گرفتن

شما ماشاله تحصیلکرده ای سر کار میری اینقد سطحی به زندگی نگاه نکن 

که کی چی داره و براش گرفتن و...

اینا حرفای خاله خانباجیه نه در حد شما

دیدت نسبت به مردا تغییر بدههمه اونجور که شما شنیدی و دیدی نیستندلت باهاش باشه حله همین مهمه

واسه همینه دیگه پسرا ازدواج نمیکنن،من بعضی وقتا بهشون حق میدن،دخترا البته بعضیاشون دنبال پول و منالن نه زندگی متاهلی پر از آرامش.

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔