2777
2789
عنوان

کدوم مهریه رو به خاستگارم بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 1370 بازدید | 116 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من الان هم خونه دارم هم ماشین دارم هم یه خانواده که تا اخرش هستن نیازی به پول یه نفر دیگه نداشتم چون ...

همون پشتت پره.

خانم باید شرایطشو ببینه و بر همون اساس تصمیم بگیره.

ان شالله همه خاتواده خوب و اوضاع خوبی داسته باشن

اگ جوابتو ندادم یعنی لیاقتِ جوابم رو نداشتی! 🤪🤪

ی چی بگو فرارنکنه خاستگارنیس

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏

بنظرم مهریه رو ۱۱۴ بگو .طلارو که خودشون میدونن بسته به شرایطش و درتوانش میخره بعدم باورکن اکثر خانما طلاهاشونو بعد ازدواج یا بخاطر خونه خریدن یا هرچیزی ممکنه بفروشن و دیگه رفت تا کی ایا برات بخره و اونموقع تو نمیتونی ندی چون زندگی مشترکه ازهم جدا نیستید ولی اگه مهریه بگی سرجاشه