2777
2789

کلا تو ایران کار نیس

-‌  amir ata  - 🙄 فاز اینایی که به نظرات من داخل تاپیکا ریپ میزنن و نفرین میکنن و هرچی به دهنشون میاد رو میگن رو نمیفهمم ، انگاری خودرگیری وجودشونو سیاه کرده!!! یکی نیس ازشون بپرسه اخه آدمه کم سواد!؟؟ من با شما حرف زدم ریپ میزنی چرت میگی؟؟؟ هان؟؟؟ خودرگیر؟؟ بیا پایین سرمون درد گرفت😂 من اصلا نمیخونم چی گفتی پس یه پروپرانول بخور که حرص خوردنت کم شه بلکه سکته نکنی😐😂

ببین مثلا من چندتا از اطرافیانم استاد اونجان که برای معلمی ساده هم سواد ندارن؛ یا رتبه های خیلیییی بد کنکور یا بدون کنکور اونجان؛ کلاس هاش غیر حضوری یا کوتاهه ، حضور غیاب سخت گیری ندارن ؛ کلا چرته 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به حرف مردم گوش نکن

دانشجو های پیام نور جز باسواد ترینان

آزاد یه جزوه نهایت 60 صفحه ای میدن برا آزمون پیام نور باید کل کتاب 300 صفحه ای خونده بشه

اکثرا هم ارشد دولتی قبول میشن چون تست زیاد کار میکنن

ببین مثلا من چندتا از اطرافیانم استاد اونجان که برای معلمی ساده هم سواد ندارن؛ یا رتبه های خیلیییی ب ...

خب آره از این نطردرسته ولی خب من خودم دانشجوی اونجا بودم یه کتاب حجیم باید میخوندیم ولی آخر م خیلی اجحاف میشد در حقمون 

ببین مثلا من چندتا از اطرافیانم استاد اونجان که برای معلمی ساده هم سواد ندارن؛ یا رتبه های خیلیییی ب ...

آره خب استادای خفنی نداره

کلاساشم اجباری نیست حضوری

چون کلا پیام نور برای افراد شاغلِ که معمولا که فرصت سرکلاس رفتن ندارن و به صورت خودخوان تحصیل میکنن

خب آره از این نطردرسته ولی خب من خودم دانشجوی اونجا بودم یه کتاب حجیم باید میخوندیم ولی آخر م خیلی ا ...

خب همه جا کتاب حجیم داره عزیزم و دقیقا چون اجحاف میشه به درد نمیخوره؛ دانشگاه سراسری بر اساس عملکرد در طول ترم و امتحانات نمره میگیری ولی پیام نور بر اساس ازمون هماهنگ که اونم بعضیا نمونه سوال میخونن حفظ میکنن نه متن درسو!! 

من اطرافیانم همه پیام نور خوندن، جسارت نباشه ادمای بی سوادی بودن و هستن؛ ادمای با استعدادی نبودن؛ مثل داداش خودم 

به حرف مردم گوش نکندانشجو های پیام نور جز باسواد ترینانآزاد یه جزوه نهایت 60 صفحه ای میدن برا آزمون ...

والا من آزاد میخونم امتحانات زیر ۳۰۰صفحه اونم تشریحی تا حالا نبوده

پیام نور حداقل تستی .‌کتابهاشم متن روان دارن 

خب همه جا کتاب حجیم داره عزیزم و دقیقا چون اجحاف میشه به درد نمیخوره؛ دانشگاه سراسری بر اساس عملکرد ...

عزیزم همه هم اینجور نیستند  من دوستای خودم خیلیاشون خیلی درسشون خوب بود ولی چون متلا کارمند بودن یا متاهل اومده بودن پیام نور چون وقت کلاس حضوری نداشتن بعدم تو دانشگاهای دیگه هم بالخره بیسواد پیدا میشه 

خب همه جا کتاب حجیم داره عزیزم و دقیقا چون اجحاف میشه به درد نمیخوره؛ دانشگاه سراسری بر اساس عملکرد ...

بعد دوست عزیز شما خودت کدوم دانشگا درس خوندی یعنی خیلی  بااستعداد وبا سوادی مثلا

من دختر داییم تیزهوشان بود رشته تجربی میخوند با رتبه ۶۰۰۰ شیمی پیام نور خوند دختر دایی من بد انتخاب ...

من خودمم اگه  انتخاب رشتم درست بود الان دانشگاه بهتری قبول میشدم