2777
2789
همین دیگه بعد پسرخالم همون سال با ۱۶۰۰۰ میکروب شناسی دانشگاه دولتی قبول شد

آره بعد اون دستمون جوریمیگه پیام نوریا بیسوادان انگار دانشگاهای دیگه آپولو هوا کردن که ما نکردیم 

والا من پیام نورم پدرم در اومده

امتحانا که سراسری

کلاساشم حضوریه مجازی نیست 

کتابای حجیم

ولی مدرکش خیلی معتبره کی گفته خوب نیست؟

نماز شب پارتیِ برآورده شدن حاجته.🌱               تو مرا امیدِ ماندن تو مرا پناهِ جانی #اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج.🤍       یه صلوات برای سلامتی و ظهورش میفرستی؟😍                        

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

آره بعد اون دستمون جوریمیگه پیام نوریا بیسوادان انگار دانشگاهای دیگه آپولو هوا کردن که ما نکردیم

عزیزم چرا گارد میگیری؟ برادر خودم پاره تنم داره اونجا میخونه دیگه؛ باید قبول کنیم خیلی از دانشجوهای اونجا میگن ما اونجا رو قبول نداشتیم اما چون شهریه ش کمه اومدیم؛ خوب و بد همه جا داره اما ادم باید به خودش احترام بذاره و تاجای ممکن بهترین جا رو انتخاب کنه ؛ 

عزیزم چرا گارد میگیری؟ برادر خودم پاره تنم داره اونجا میخونه دیگه؛ باید قبول کنیم خیلی از دانشجوهای ...

خب عزيزم همه که مثل برادر شما نیستن

من 4 تا از دوستام بلافاصله بعد از اتمام کارشناسی کنکور ارشد شرکت کردن و همشون دولتی قبول شدن

خیلیام بخاطر اجباری نبودن کلاسا میرن پیام نور 

وگرنه شهریه آزاد و پیام نور تفاوت چندانی نداره بین 1 الی دو تومن فرقشه

من امسال 3 خورده ای شهریه دادم آزاد 5 تومن بود

ضمنا من فک و فامیلام مستعد نبودن چون فرهنگ هزینه ی بیشتر برای تحصیلو نداشتن رفتن پیام نور که پول برای پردیس و آزادو ندن؛ دلیل نمیشه شما هم همینجوری باشی، فامیلا و دوستای من اینجوری بودن؛ شما اگه به همین حد راضی هستی مبارکت باشه چه بسا دوستان غیر انتفاعی وپیام و… به اینده و مشاغل بهتری برسن؛ اما بدون تمام مشاوران کنکور که من دنبالشون می کنم وقتی میخوان بچه ها رو از عواقب درس خوندن بترسونن به ثبت نام تو پیام اشاره می کنن، و این که ای کاش به جای اینهمه خروجی تو پیام نور که همههههه الان لیسانس دارن، چهار نفر فارغ التحصیل میشدن همونا استخدام میشدن و بقیه از سن کم هنر و حرفه رو ازمون و خطا کرده بودن 

خب عزيزم همه که مثل برادر شما نیستنمن 4 تا از دوستام بلافاصله بعد از اتمام کارشناسی کنکور ارشد شرکت ...

عزیزم فقط اینو بدون که اگه پیام نور خوب بود رشته های علوم‌پزشکی توش وجود داشت، سراسریش با اونهمه فشار اخرش دکتر و پرستار ماهر نیست حالا تو دانشگاه های سطحی که نمیشه بیارن رشته هایی که با جون مردم بازی می کنن

عزیزم فقط اینو بدون که اگه پیام نور خوب بود رشته های علوم‌پزشکی توش وجود داشت، سراسریش با اونهمه فشا ...

عزیزم حرفتو قبول دارم پیام نور به پای دانشگاه‌های  دیگه نمیرسه قطعا بر منکرش لعنت ولی این که میگید بی استعدادن بیسواد اینحرفتون درست نیست   بعضیا منجمله خودم بنابر دلایلی مجبور شدم برم این دانشگاه چون از لحاط روحی در شرایطی نبودم که بخوام دوباره کنکور بدم وبرای کنکور بیشتر بخونم 

عزیزم حرفتو قبول دارم پیام نور به پای دانشگاه‌های دیگه نمیرسه قطعا بر منکرش لعنت ولی این که میگید ب ...

خب ببین پس خودت لیاقت خودتو بیشتر می دونستی، من اعتقاد دارم حیفه ادم کن سن بره لا به لای این بی انگیزه ها ؛ پیام نور باید باشه برای ابراد بچه دار و شاغل که هدفشون تحصیل بخاطر مدرک یا ارتقای شغلیه 

منم لیسانسمو از پیام نور گرفتم قبل ثبتنام یادمه خیلی تحقیق کردم میگفتن برای افرادی که قصد مهاجرت دارن فقط مدرک دانشگاه دولتی،آزاد و پیامنور قابل ترجمه س ، دانشگاهای دیگه قابل ترجمه نیس و اعتباری نداره.    من با رتبه ۶ هزار و خورده ای اشتباه انتخاب رشته کردم و جایی قبول نشدم.    دلم نمیخواس یک سال توی خونه بشینم دوباره درس بخونم.   پیامنور بدون کنکور ثبتنام کردم و راضی ام بودم     حتی چندتا از دوستام که غیرانتفاعی درس میخوندن انصراف دادن اومدن پیامنور چون واسشون گفته بودم حضور در کلاسا اجبار نیس و شهریه ش کمتره ، اونا هم ترغیب شدن اومدن پیامنور