2777
2789

بیاین تعریف کنید 

من بی ادبی و سم ترینشون شوهر خالمه 

معروفه به جوراب بود داده شدیدان جورابش بو میده همیشه یادسش تو دماغشه یواشکی میکشه رو مبلا

😑چندشم شد شماهم بگید 

دیگه هروقت میاد کاور مبل میاریم وقتیم میره کاوره میشوریم

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

فامیل سم نداریم خداروشکر 😁😂

💞 تو خنکی اون ور بالشتی، چایی بعد کاری، سیگار نیمه شبی، تو اولین بارون پاییزی، بغل  شدن وسط گریه ای، بوی خاک بارون خورده ای، تو شیرینی اولین حقوقی، بوی خوب لباس نویی، تو بوی یاسی، آب رو آتیشی، رنگین کمون بعد بارونی، تو مجموع احوالات خوب جهانی.💞

خواهر شوهرم با این که جوونه ولی خونه ما غذا بخوره با قاشق خودش خورشت می‌کشه یا مثلا مرغ از دیس با قاشق دهنیش نصف می‌کنه اینم بگم قاشق جدا می‌زارم ولی اینقدر نفهمه

خواهرشوهرم

هرجا میشینه از قیافش و سفید بودن پوستش و بچه هاش تعریف میکنه 

همش مبگه وای تا رفتم فلان جا همه گفتن وااای تو دوتا بچه داری اصلا بهت نمیاد چقدر بچه های باهوش و باشخصیتی داری🤣چقدر پوستت سفیده فرشته ای تو اشتباه اومدی زمین🤣🤣🤣

هیچ هنری به جز سفید بودن پوستش نداره همشم میگه چون من پوستم گندمی رو به سبزست😂هی میگه داداشم اژ اول عاشق پوست من بود یا وای دردسر پوست سقیدو میبینی هرجا میخوره فوری کبود میشه ولی عوضش قشنگه😂🤣

چه خواهر شوهر ضایعی

هووف نگم برات😑😂مخمون رو میخوره از بس هی از قیافه و پوست و شخصیت و اینا تعریف میکنه😂😑

من که اومده بودم هی میگفت ادم وارد یجا میشه اول قیافشو میبینن نه اینکه تحصیلاتش چیه و...(خودش لیسانس داره ولی باهاش کاری نکرده) 

منم دیگه فقط همین بار جوابشو دادم گفتم خب برای امثال من مهم نیست که ادمایی که فقط قراره یکبتر ببینمشون راجع بهم چه فکری میکنن اون ادمایی که قرازه باهاشون ارتباط طولانی داشته باشم بیشتر به طرز برخورد دقت میکنن😑😂

دیگه غیر این مورد جوابشو ندادم فهمیدم با لبخند تایید کردم