2777
2789
عنوان

قلب بچه هام تشکیل نشد 💔

957 بازدید | 61 پست

بعد چخار سال بزور دارو دقیق یکماه بعد عکس رنگی درد. شدید داشتم و رفتم دکتر که گفتن تیتر بتا بده و سونوکرافی...انجام دادم که گفتن بارداری ولی حدود هشتا کیست داری که دوتاش نرکیده و شش تا دیگه هم هست ..چون فولیکولار بودن گفتن مشکلی نداره..بعد چن وقت فهمیدم دوقلو باردارم ک حالا قلبشون تشکیل نشده 😓😓بچه ها چی بخورم رودتر سقط کنم چون بیستا امپول و تقریبا پنجاه شصتا شباف پروژسترون مصرف کردم و رحمم هم دوشاخه احتمالا هیستروسکپی انجام بدن برام ولی میترسم کمکم کنین

بعد چهار سال تو اوج درد و کیست قهمیدم باردارم دعا کنین بمونه برام 🥹🥹5آذر 1403بتام 27بود فرداش شد 60حالا منتظرم موعدم بشه برم ببینم رفته بالا 🥲بتام رفت بالا شد 1080رفتم سونو یه ساک کوچیک دید گف دوهفته دیگه بیا دوباره دعا کنین قلب داشته باشه 🥺بعد دوهفته رفنم گف پوچ نیس ولی قلبم نیست و ساکات نامنظمن دعا کنین دوهفته دیگه قلبای دوقلو هام تشکیل بشن 🥺🥺فردا میرم سونوی قلب دعام کنین خیلیییی😭..تشکیل نشدن باید برم برا کورتاژ

چرا کیست هارو زودتر درمان نکردی

دارو مهای سینال اف و اچ ام جی زدم روز ده پریودم ده تا فولیکول داشتم بعد دکترم گف امپول بدم گفتم نه نمیخواد ماه دیگه میام ای وی اف بعد سر شانس بایبار اقدام دوقلو شدن و بقیه فولیکولام ازاد نشدن و کیست شدن

بعد چهار سال تو اوج درد و کیست قهمیدم باردارم دعا کنین بمونه برام 🥹🥹5آذر 1403بتام 27بود فرداش شد 60حالا منتظرم موعدم بشه برم ببینم رفته بالا 🥲بتام رفت بالا شد 1080رفتم سونو یه ساک کوچیک دید گف دوهفته دیگه بیا دوباره دعا کنین قلب داشته باشه 🥺بعد دوهفته رفنم گف پوچ نیس ولی قلبم نیست و ساکات نامنظمن دعا کنین دوهفته دیگه قلبای دوقلو هام تشکیل بشن 🥺🥺فردا میرم سونوی قلب دعام کنین خیلیییی😭..تشکیل نشدن باید برم برا کورتاژ

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دارو مهای سینال اف و اچ ام جی زدم روز ده پریودم ده تا فولیکول داشتم بعد دکترم گف امپول بدم گفتم نه ن ...

تو خونه سقط نکن ، خطرناکه ، برو بیمارستان

راستش را بخواهی برای تمام احتمالات زندگی خسته ام... :)                     نی نی سایت سایتِ عجایب🤦🏻‍♀️                                      

تو خونه سقط نکن ، خطرناکه ، برو بیمارستان

خیلی از عمل و کورتاژ میترسم

عزیزم کورتاژ هیچ دردی نداره..بیهوش میشی و بعد نیم ساعت ب هوش میای..اما خونه امکان داره رحمت منفجر بشه

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

منم رحم دوشاخ بود قلب بچه هام تشکیل نمیشد.

بعد هیسروسکوپی حل شد مشکلم نگران نباشید 

باشد که غم خجل شود از صبر ما❤️‍🩹🌔•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .  •    ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •

خودم تجربه نداشتم ولی از بعضیا شنیدم ک وقتی دکتر میگه سقط کنین یکی دو هفته وایستید شاید تشکیل بشه قلبش...به خالمم یه دکتر گف بچت تو شکمت مرده همین الان برو سقط کن خالمم زنگ زد گریه میکرد گفتیم برو یه جا دیگه رفته بود گفته بود نه بچت سالمه سالمه 

خیلی از عمل و کورتاژ میترسم

کورتاژ والا نه درد داره نه دردسر ، نمیدونم از چیش میترسین

راستش را بخواهی برای تمام احتمالات زندگی خسته ام... :)                     نی نی سایت سایتِ عجایب🤦🏻‍♀️