2777
2789
عنوان

شوهرروانیم تهدیدم میکنه

329 بازدید | 17 پست

هی زنگ میزنه به بابام که اگه دخترت نیاد که اگه طلاق بگیره واینا من کل خانوادتونو نیست ونابود میکنم اذیتتون میکنم میکشمش صورتش اسید میپاشم بابامم صداشوظبط کرده امروز شکایت کردیم واحضاریه فرستادیم براش دیوونه شده نمیدونه چیکارمیکنه

من به خودم و به خدام قول دادم که ثابت میکنم من لیاقتم بیشترازایناست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

شت.....😐

من داییم داره طلاق میگیره همون روز ک زنش با دوست پسرش رفت شهرشون زد بلاکش کرد فحشش میده اما اصلا بش پیام نداده کاش یذره عرضه داشت اینطوری تهدیدش میکرد زنه یکم بترسه حداقل دلش خنک شه👩‍🦯

سوال عربی (رشته انسانی ، تجربی ، ریاضی  هرسه پایه دبیرستان)فنون(عروض ، سبک شناسی و آرایه) و یا هر درس دیگه ی (انسانی)  ، اگه داشتین بپرسین تا جایی که بلد باشم جواب میدم❣       یه عدد کنکوری(:

چرا نمیری خونه پدرت بلایی سرت نیاره تمومش خیلی دیدیم اخر زد زن رو کشتازش شکایت نمیکردی یوقت همتون با ...

خونه بابامم دیگه جونم به لب رسیده نمیخامش به چه زبونی بگم

یا چیزی میزنه یا شما کاری کردی یا خودش جای دیگ گیره کدام؟!

نمیخاد جداشیم کتکم میزنه سکاکه اما میگه دوستت دارم نمیخام زندگیمو نابود کنم سالم سالمع میگه اگه طلاق بگیره نابودتون نیکنم

خدا کنه زنه مهریه شو ببخشه

گفت مهریشو میدم بره به جهنم متنفره ازش

سوال عربی (رشته انسانی ، تجربی ، ریاضی  هرسه پایه دبیرستان)فنون(عروض ، سبک شناسی و آرایه) و یا هر درس دیگه ی (انسانی)  ، اگه داشتین بپرسین تا جایی که بلد باشم جواب میدم❣       یه عدد کنکوری(: