2777
2789

بخاطر چندتا جوش ریز که اصلا معلوم نبود نیاسینامید گرفام مراقبتاشم انجام دادم از همون اول صورتم جوش میزد گفتم شاید برون ریزیه فایده نداشت حتی مادرمم استفاده کرد جوش زد الان مصرفشو قطع کردم ولی پوستم بی جون و جوش دار شده توروخدا بگین چکار کنم بهتر شم  درمان خانگی اگه بلدید بگید که خسته شدم اینقدر پول دادم محصولای مختلف هم پولم حروم شد هم پوستم خراب

یعنی خدا لعنت کنه اینستارو از بس تبلیغ میکنن من کلی محصول گرون خریدم پوست منم داغون شده.اعتماد به نفسم صفر شده بابت پوستم.یه مدت نزن غیر یه مرطوب کننده تا پوستت دوباره برگرده به حالت عادی خودش.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من یه مدته کرم ضد جوش و ضد لک ادیب میزنم دیگه خیلی کم جوش میزنم

ادیب درم پماد سوختگیشو داشتم عالی بوده برا زخم ولی واقعا اینقدر اعصابم داغونه حس میکنم هرچی که بزنم جوش میزنم

یعنی خدا لعنت کنه اینستارو از بس تبلیغ میکنن من کلی محصول گرون خریدم پوست منم داغون شده.اعتماد به نف ...

دقیقا به خدا هرچی هیچی نزنی بهتره حتی همین شویندرو یه دونه جوش رو صورتم نبود همه حسرت پوستمو میخوردن اما الان اعتماد به نفس ندارم دیگه نمیدونم کی قراره بهتر شم😭

دقیقا به خدا هرچی هیچی نزنی بهتره حتی همین شویندرو یه دونه جوش رو صورتم نبود همه حسرت پوستمو میخوردن ...

اره به خدا من مسافرت بودم هیچ‌محصول پوستی نمیزدم صورتم با صابون معمولی میشستم شده بود آیینه صورتم الان همش یا جوش یا لک یا خشکی.چند وقت رها کن پوستتو خیلی هم تن ایینه نگاه نکن استرس پوستت خراب میکنه.