2777
2789
عنوان

با سرکتاب میشه چیزی فهمید

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 43 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2 میلیون و 300 کل چارت میشه

خیلی زیاده واسم عزیزم

ممنونم

خدایا بابت همه اون لحظه هایی که ازت ناامید بودم و فکر کردم حواست بهم نیست، ولی بود..ممنونم ازت💖حالا که تا اینجا اومدی واسه مامان شدنم یه صلوات بفرست گل گلی🌸💕😘اللهم صلی علی محمد و آل محمد🥲💗😭به تازگی متوجه شدم PCOS هستم و با مشورت پزشک تا ٣١ فروردین به امید خدا 11 کیلو کاهش وزن داشته باشم و بعد پروسه درمان و بارداری رو شروع کنم.دعا کنید از پسش بربیام💚🌷شروع رژیم و ورزش ٧۶ هدف اول ٧٠ هدف دوم ۶۵ 💚🦋✨

فکر کنم دوتا کاربری دست یک نفره.....تبلیع سرکتاب 😁

عزیزم اسم دیگه ای جز کلاهبرداری و شیاد بودن نداره نی نی یارم نمیشه تگ کرد دیگه خاطرشون مکدر میشه فقط باید گزارش بزنیم تا کی مدیران سایت وقت گرانشون خالی بشه رسیدگی بکنن

عزیزم اسم دیگه ای جز کلاهبرداری و شیاد بودن نداره نی نی یارم نمیشه تگ کرد دیگه خاطرشون مکدر میشه فقط ...

جالبه آخرین تلاش هارو داشت میکرد....اول گفت دو و پونصد....بعد که طرف گفت زیاده ....گفت خب ۷۰۰ بده فقط برای شوهرت🤣

.

سایت برای این جور افراد خوب شد دیگه🙃