2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

تبلیغات سایت خیلی رو مخه کاشکی واسه تبلیغات یه فکری کنن 💔

💞 تو خنکی اون ور بالشتی، چایی بعد کاری، سیگار نیمه شبی، تو اولین بارون پاییزی، بغل  شدن وسط گریه ای، بوی خاک بارون خورده ای، تو شیرینی اولین حقوقی، بوی خوب لباس نویی، تو بوی یاسی، آب رو آتیشی، رنگین کمون بعد بارونی، تو مجموع احوالات خوب جهانی.💞

دوستان عزیز سردرگم نشید سرچ بزنید نی نی یار ۳ تو تاپیکایی که تگ شدن بزنید روکاربریشون برید پی وی برل ...

اکانت نی نی یار حذف تاپیک اینه @niniyar

کافیه فقط سرچ کنید niniyar

💚✨تماشای تو در واقع؛ تماشای بهشته..💚✨هه ناسه کم جیگات ها ناو دلم🩵

به همین اکانت لینک بدین برای حذف

الان چرا باید دلیل بگیم گلی؟

من چنتا تاپیک زدم به دلایل حتی مسخره می‌خوام پاکشون کنم که جز تاپیک هام نباشن ، یعنی پاک نمیکنید ؟

••• من یکم فارسی مشکل دارم ، ممکنه توی جمله بندی خطا داشته باشم و نتونم منظورمو درست برسونم ، لطفا اگر سو تفاهم شد براتون ، قبل از ناراحتی از من بپرسید که براتون توضیح بدم••• 🩷براتون بهترین هارو از پدر آسمانی طلب میکنم

همینجا انلاین بود😂اره گلم نوشته گفتگو با نی نی یار همون پی وی هستقسمت ارسال پیام

اره متوجه شدم ،مرسی💕💕

سوال عربی (رشته انسانی ، تجربی ، ریاضی  هرسه پایه دبیرستان)فنون(عروض ، سبک شناسی و آرایه) و یا هر درس دیگه ی (انسانی)  ، اگه داشتین بپرسین تا جایی که بلد باشم جواب میدم❣       یه عدد کنکوری(:

تبلیغات سایت خیلی رو مخه کاشکی واسه تبلیغات یه فکری کنن 💔

Adguard content block رو نصب کن تبلیغ ها میره 

۲ سال پیش یه خانمی تو نی نی سایت بهم معرفی کرد

مهندس نفت هستم🤩                                                 هرگز نخواب کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد👑❤      مامان دوتا نی نی دوقلو🥲😍❤       درخواست دوستی بی دلیل قبول نمیکنم پیشاپیش عذر میخوام پس اگر سوالی از من داری حتما بهم اطلاع بده دوست عزیزم که مبادا شرمند بشم🤍        Deutscher Staatsbürger🇩🇪

نمیشه پیام داد مینویسه شما فقط میتوانید به دوستان خود و نی نی یار ها پیام ارسال کنید پیام نمیره برای ...

نی نی یار ۳ عزیزم تو همین تاپیک هم کامنت گذاشتن

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.
الان چرا باید دلیل بگیم گلی؟من چنتا تاپیک زدم به دلایل حتی مسخره می‌خوام پاکشون کنم که جز تاپیک هام ...

پاک میشه

تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت