2777
2789
عنوان

از خانومایی که تجربه ivf سوال دارم

98 بازدید | 13 پست

سلام دوستای گلم من با دکتر یوسف نژاد برای ivf میخوام اقدام کنم مراجعه اولم هست

بعد از مراجعه اول آزمایش و سونوگرافی میخوان؟

من شهرستانم میخوام بدونم بعد از ویزیت اول چند روز لازمه بمونم چون بعدش مسافرم و باید بلیطم رو تهیه کنم ممنون میشم راهنماییم کنید

اگر اولین بارته میری ک ازمایش و سونو و اینا خودش میگیرع ولی اگر بعد چند بار میری ک باید روز دوم سوم پریودت باشه ک برات دارو عای ای وی اف رو بده یادت باشه موقع تخمک کشی و انتقال حتما شناسنامه مارت ملی خودت و همسرت و کارت پایان خدمت همسرت هم ببری

بعد چهار سال تو اوج درد و کیست قهمیدم باردارم دعا کنین بمونه برام 🥹🥹5آذر 1403بتام 27بود فرداش شد 60حالا منتظرم موعدم بشه برم ببینم رفته بالا 🥲بتام رفت بالا شد 1080رفتم سونو یه ساک کوچیک دید گف دوهفته دیگه بیا دوباره دعا کنین قلب داشته باشه 🥺بعد دوهفته رفنم گف پوچ نیس ولی قلبم نیست و ساکات نامنظمن دعا کنین دوهفته دیگه قلبای دوقلو هام تشکیل بشن 🥺🥺فردا میرم سونوی قلب دعام کنین خیلیییی😭..تشکیل نشدن باید برم برا کورتاژ

بستگی داره چ دوره ای از سیکلت بری و ویزیت اولت بخواد چیکار کنین اگر شماره منشیشو داری زنگ بزن بپرس کدوم شهرید

فقط 14 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگر اولین بارته میری ک ازمایش و سونو و اینا خودش میگیرع ولی اگر بعد چند بار میری ک باید روز دوم سوم ...

و اینکه اگه بعد چنبار میری بله یا باید فرم مربوط به شرح حالتو بدی یا همه مدارک رو ببری

بعد چهار سال تو اوج درد و کیست قهمیدم باردارم دعا کنین بمونه برام 🥹🥹5آذر 1403بتام 27بود فرداش شد 60حالا منتظرم موعدم بشه برم ببینم رفته بالا 🥲بتام رفت بالا شد 1080رفتم سونو یه ساک کوچیک دید گف دوهفته دیگه بیا دوباره دعا کنین قلب داشته باشه 🥺بعد دوهفته رفنم گف پوچ نیس ولی قلبم نیست و ساکات نامنظمن دعا کنین دوهفته دیگه قلبای دوقلو هام تشکیل بشن 🥺🥺فردا میرم سونوی قلب دعام کنین خیلیییی😭..تشکیل نشدن باید برم برا کورتاژ

بار اولم هست مشکل ناباروری هم ندارم

خوب مدارکی اگر داری ببر با خودت ولی خودشون براتون ازمایش های اولیه و سونوگرافی تجویز میکنن

بستگی داره چ دوره ای از سیکلت بری و ویزیت اولت بخواد چیکار کنین اگر شماره منشیشو داری زنگ بزن بپرس ک ...

متاسفانه مطب کار نمیکنن کلینیک بیمارستان لاله هستن 

متاسفانه مطب کار نمیکنن کلینیک بیمارستان لاله هستن

خب از کسی ک اونجا کار میکنه مسافت شهرتون چقدره سخت بلیط گیرمیاد

فقط 14 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

عزیز اگر مشکلی نداری چرا کاشت جنین؟من برای کاشت دارو نخوردم و دارو هایی ک مصرف کردم یک دهم روز انتقال هم نبودن ولی جوری به بدنم اسیب زدن دوقلو باردار شدم ک قلب نداشتن و الان درگیر سقطم

خب از کسی ک اونجا کار میکنه مسافت شهرتون چقدره سخت بلیط گیرمیاد

نه گلم بابت مسافت شهر نیست با پرواز میام مشکلم اینه بعدش مسافرم باید از الآن بلیط تهیه کنم برای مسافرتم

پس من حداقل ۲ روز بعدش باید بمونم نکنه کارم طول بکشه

نه بابا همون یروز بعدش کافبه اگه ازمایش بده اگرم نه ک هیچی

عزیز اگر مشکلی نداری چرا کاشت جنین؟من برای کاشت دارو نخوردم و دارو هایی ک مصرف کردم یک دهم روز انتقا ...

من یه پسر ۴ ساله دارم همسرم میگه دوقلو میخوام حتماً باید ivf کنی منم راستش یسری مشکلات دارم با همسرم که در قبال دوقلویی که قراره بیارم اونم قبل از بارداریم مشکلی که باهاش دارم رو حل کنه یعنی یجورایی دارم با همسرم معامله میکنم