2777
2789

سلام بچه ها من ۴_۵ روزی میشه که بینی مو عمل کردم و بدون تامپون بود

ولی یه سوراخم همچنان کیپه و نمیتونم باهاش نفس بکشم

یعنی مشکلی وجود داره؟🥲

فک میکنم طبیعی باشه

منم ۲۰روز دیگ نوبت عمل دارم

یکم از عملت میگی؟

هزینش دکترت

خدایا بینهایت شکر......میدونم روزای قشنگ از راه میرسن..نی نیم سالم به دنیا میاد .. مامانم صحیح و سالمه و بغلش میکنه ... صدای خنده هامون فضارو پر میکنه... 🙏یا من اسمه دوا و ذکره شفا.امّن یُجیب مضطراذا دعاهُ و یکشف السو 🙏لطفا برای سلامتی و شفای مامانم دعا کنین 🙏🌺اللهم صلی علی محمد وال محمد🙏🌺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به سلامتیمن نزدیکای ۴۰ دادم

بسلامتی عزیزم

خدایا بینهایت شکر......میدونم روزای قشنگ از راه میرسن..نی نیم سالم به دنیا میاد .. مامانم صحیح و سالمه و بغلش میکنه ... صدای خنده هامون فضارو پر میکنه... 🙏یا من اسمه دوا و ذکره شفا.امّن یُجیب مضطراذا دعاهُ و یکشف السو 🙏لطفا برای سلامتی و شفای مامانم دعا کنین 🙏🌺اللهم صلی علی محمد وال محمد🙏🌺

چرا گفت شستشو بده ولی بازم خوب نشدماین مشکلو چند وقت داشتین؟

اوايلش بيش تر بود با شست و شو راحت ميشدم روزي دو سه بار ميدوني كه چجوري فك كنم بايد سوراخ يك بينيتو نگه داري بعد مايع سرم رو برزي سوراخ اون يكي بينيت بعد كه سرم رفت دستتو از رو اون قسمت ديگه بيني ميداري و ...هر قسمتي هم كه خواستي باز شه انگشتتو رو قسمت جهت مخالف قرار ميدي و ف ..  ..  🥲