2777
2789
عنوان

یعنی دوستم حسوده

191 بازدید | 14 پست

بچه ها دوستم میگه از موقعی که فلانی رفته سر کار شبا تا صبح خوابم نمیبره تپش قلب دارم

بعد میگه بخدا من حسود نیستم

چجوری میشه؟؟؟

میگه مشق بچم افتضاحه  بعد میبینم عالی نوشته 😑

تو همه چی همینجوریه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو تا موضوع بی ربط بودن هااادومی که اصن ربطی به حسادت نداره!!حالا اولی شاید

اتفاقا آدمای حسود همیشه در خال ناله و دروغ گفتن چون فک میکنن همه بهشون حسودی میکنن،از قدیم گفتن کافر همه را به کیش خود پندارد.

بنظرم ی چیزی فراتر از حسوده 

ما پادشاه را کشتیم ، سعی کردیم دنیا را تغییر دهیم . حالا تنها چیزی ک گیرمان آمده یک پادشاه جدید است ک از قبلی بهتر نیست ! اینجا سرزمینی است ک برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان میجنگیم . 〔ویکتور هوگو〕

اتفاقا آدمای حسود همیشه در خال ناله و دروغ گفتن چون فک میکنن همه بهشون حسودی میکنن،از قدیم گفتن کافر ...

وای دقیقا من هرچی ادم حسود دیدم همش توهم حسادت توی بقیه داشتن تا طرف چپ نگاهشون میکرد میگفتن بهم حسودی میکنه

ما پادشاه را کشتیم ، سعی کردیم دنیا را تغییر دهیم . حالا تنها چیزی ک گیرمان آمده یک پادشاه جدید است ک از قبلی بهتر نیست ! اینجا سرزمینی است ک برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان میجنگیم . 〔ویکتور هوگو〕

اتفاقا آدمای حسود همیشه در خال ناله و دروغ گفتن چون فک میکنن همه بهشون حسودی میکنن،از قدیم گفتن کافر ...

حالا بچه من خوب نمی‌نوشت من می‌گفتم ایراد ندارع بعد دیدم اون بهتر می‌نویسه خندم گرفت😂