2777
2789
عنوان

وسواس فکری🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 94 پست
بخدا مثل خودمی خیلی اذیت میشی مگه نه؟؟😔

این چیزا رو ول کن حتما حتی اگه اندازه ی جراح مغز وقتت تنگه باز برو ی روانپزشک همه چی از ی سواس کوچک شروع میشه روانپزشکم تعریف کرد که ی بیمار داشته از وسواس داشته درمان نکرد وضعیتش اینقدر وخیم شده که صدایی ها رو میشنوه و توهم میزنه تا ی مشکل پیش میاد سریع باید حلش کرد تا مشکلات دیگه پیش نیاد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بخدا منم میخوام ترک کنم انگار یکی میگه ترک کنی اتفاق بدی میوفته

من خوشبختانه الان شدتش برام کمتر شده اینایی که میگم تا چند ماه پیش بود

الان سعی میکنم بهش بی توجهی کنم ولی هنوز قرینه بودن و مرتب بودن رو دارم

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A    

نتیجه میده میشاور رفتن؟😔

شما اول باید روانپزشک بری 

بعد از سه هفته دارو درمانی اون موقع روانشناس نوبت بگیر 

بدون دارو نه مشاوره بهت جواب نمیده عزیزم 

چون وسواست شدید شده 

هرجی هم دیرتر اقدام به درمان کنی شدید تر میشه و طول درمانت طولانی تر

اولش با خودت چی گفتی که بخوای ترکش کنی؟

هر دفه تو ذهنم این چرت و پرتا میومد که یه اتفاق بد میفته میگفتم به درک مهم نیست

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A    

واقعا نتیجه داد ؟ الان بهتری؟

خداروشکر الان شدتش خییییلی کمتره

مثلا دیگه دمپاییارو مرتب نمیکنم

یا دیگه خیلی اعتنا نمیکنم که تا۴۴ بشمارم