2777
2789
عنوان

وسواس فکری🥲

537 بازدید | 94 پست

بچه ها من چم شده؟! آرامش ندارم🥲

چرا من همه چیز رو بهم نسبت میدم؟!

کیا مثل من هستن؟!🥲

یه مثال میزنم براتون😔

الان میخوام از دفتری استفاده کنم که مال خواهرم هست

دفتر رو با جازه خودش بهم داد

ولی یه چیزی میاد تو ذهنم میگه اگه از دفتر خواهرت استفاده کنی خواهرت میمیره!🥲

دارم دیوونه میشم😔

تو رپ خدا بگین چیکار کنم مثل همه زندگی کنم؟!😔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

روانپزشک فقط 

اینکه نترسی بزی تو دلش بنویس تو دفتر چندین صفحه ام بنویس آخرش میبینی هیچ اتفاقی نیفتاد ترست میریزه ولی این افکار معمولا همجا خودشو نشون میده فقط با ی کار نمیشه حلش کرد

منم همینجوریم

علاوه بر این یه کاری که میکنم میشمارم مثلا وقتی دستمو میشمورم تا ۴۴میشمارم یا وقتی پتومو پهن میکنم و بالشتمو مرتب میکنم

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A    

دو تا دفتر دیگه دارم یکیش رو بابام پول خودش خریده

یکی دیگشو مامانم با پول خودش خریده

با خودم میگم اگه دفتری که بابام خریده رو ازش استفاده کنم بابام میمیره

اگه دفتری که مامانم خریده رو ازش استفاده کنم مامانم میمیره

اون دفتری که مامانم یا بابام برای خواهرم گرفته چون مال خواهرم هست میگم اگه از دفتری که مال خواهرم هست استفاده کنم خواهرم میمیره

یا خدا خیلی دارم اذیت میشم😔