2777
2789
عنوان

با عشق پنج سالم کات کردیم بیاین تروخدا💔😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 29 پست
پنج سال چرا نیومده خاستگاری چخبره مگه جنگه اینهمه سالحتما تلاشی نمیکنه تورو عصبی میکنه برای پسرمردم ...

امسال شرایط اوکی شد برا خواستگاری قرار بود ۲ ماه دیگ بیاد ب همه چی‌گند زدم😭

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امضام شماره ۶

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
امسال شرایط اوکی شد برا خواستگاری قرار بود ۲ ماه دیگ بیاد ب همه چی‌گند زدم😭

مگه زنو شوهرا دعوا نمیکنن ؟

هرکی میکه نه دروغ میگه حسوده 

منم با شوهرم بحثم میشه همه‌دعوا و بحث دارن 

مگه زنو شوهرا دعوا نمیکنن ؟هرکی میکه نه دروغ میگه حسوده منم با شوهرم بحثم میشه همه‌دعوا و بحث دارن

آخه شما ک هربار اسم جدایی رو وسط نمیارین

اینبار واقعن جدی بودد همه چی

گفتم قول میدم بهت عوض میشم اگه نشدم بدون خداحافظی ولم کن برو بازم قبول نکرد 😭

بهت قووووول میدم 2 ماه دیگه نمیومد اگه میخاست بیاد تو این 5 سال میومد

اره وعده و قولهای دروغ برای اینکه دخترو نگه دارن اخرش یچیزیو بهونه میکنن دختر مردمو دست بسر کنن 

وگرنه همه دوستپسر دخترا و زنو‌شوهرا بحثو دعوا دارن 

یمدت برای تنهای نبودن از دختر مردم سواستفاده میکنن هم از دختر مردم همسری مفتو مجانی میبینن هم مادری بعد میزارن میرن

آخه شما ک هربار اسم جدایی رو وسط نمیاریناینبار واقعن جدی بودد همه چیگفتم قول میدم بهت عوض میشم اگه ن ...

چندسالته؟ زنو شوهر دعوا و کتک کاری قهر میکنن باز بهم برمیگردن 

پسر الاف و بدرنخور مردمو چقدر بزرگ‌کردی 

چون چند سال باهاش بودی دلیل نمیشه اون آدم مناسبی باشه باهات، لطفا اجازه ندید عشق کورتون کنه، درست همه چیز رو بسنجید که خدایی نکرده چهار روز دیگه مجبور نشید با یه بچه برگردید خونه باباتون، پای یه بچه بیگناه رو هم به این زندگی روی هواتون باز کنید

مشاور‌های خانواده همیشه میگن حتی اگه ۵ دقیقه قبل از جاری شدن عقد هم متوجه شدین طرف مقابلتون آدم مناسبی برای زندگیتون نیست همون موقع همه چیو بهم بزنید

هیچ آدمی یه رابطه ۵ ساله رو یه شبه نمیتونه تموم کنه مگر اینکه یه جایگزین مطمئن واسش داشته باشه

همونطور که شما نمیخواستین تموم کنید چون کل احساستون درگیر اون رابطه بود و وابسته و دلبسته بودید 

نکته دوم اینکه این آقا ب هییچ عنوان قصد ازدواج با شما رو ندارن بنظرم یکی از دلایل کات کردنشون هم اتفاقا این بوده موعد خواستگاری فرا نرسه و قبلش باشه که بگن بله همچیز تقصیر شما بوده و شما خراب کردین 

و اینکه خودتون رو اصلاا با دوست دارم هاش گول نزنید اگه ایشون واقعا شما رو دوست داشتن به هیچ قیمتی حاضر به ترکتون نمیشدن اونم سر همچین چیزی که شما ازشون فقط یه فرصت دیگه میخواستین 

ولی یه بعد دیگه هم وجود داره و اینه که اگه اون پروف و برای شخص خاصی نذاشته و با شناختی که ازش دارید با کسی نیست در حال حاضر . ایشون رابطه رو تموم نکرده و خواسته شما رو بترسونه فقط که دیگه همچین چیزی تکرار نشه و برمیگرده 

در هر صورت شما باید فعلا صبر کنید و بیخیال این آدم بشید ببینید آینده چه چیزی رو رغم میزنه براتون 🤍

نمیاد این بار خیلی‌جدی بود باهام💔😭😭😭از تو اینستا انفالوم کرد بیوگرافیشو ک واس من گذاشته بود پاکش ...

خودش میاد تو هیچ کاری نکن .خودش آروم میشه میاد .

فوقش میره دوراشو میزنه میبینه خبری نیست بر میگرده

آنچه میدانم،آنچه را که میخواهم،نابود میکند