2777
2789

خیلی حالم بده از دیشب دارم گریه میکنم میخوام خودمو بکشم تنها عشق زندگیم بود تنها کسی بود اولینامو باهاش تجربه کردم اولین کسی بود ک بهش اعتماد کردم😭😭😭💔

دلیل جداییمون این بود که من خیلی دعوا درست میکردم ولی بخدا قسم خودش ی کاری میکرد من عصبی میشدم دعوامون میشد

گفت هزار بار قول دادی خودتو درست کنی ولی نکردی گفتم بخدا اینبار دیگه اخرین دفعه س فقط ب حرفم گوش کن خودمو عوض میکنم اگه نکردم بدون خداحافظی ولم کن برو ولی قبول نکرد😭😭😭😭دیشب ک ازهم جدا شدیم رفت پروفایل عاشقانه گذاشت

اینبار خیلی مصمم بود رو تصمیمیش دارم میمیرم انقد گریه کردم

تروخدا چیکار کنم بنظرتون 😭😭😭😭

کاملشو تو تاپیک قبلم گذاشتم اگه خواستین بخونین

واقعا اگه پنج سال باهمید بنظرم یهویی رفتن عجیب🤨

اسکین تراپیستم و لاین فیشال دارم سوال و مشکل پوستی داشتی در خدمتم😍🥰

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پنج سال چرا نیومده خاستگاری چخبره مگه جنگه اینهمه سال

حتما تلاشی نمیکنه تورو عصبی میکنه 

برای پسرمردم همسری نکنید وقتی زنش نیستید و هیچ تلاشی نمیکنه مسئولیتی قبول نمیکنه 

مادری پسر مردم هم نکنید دامادش کنید 

یا فقط میخاد تنبیهت کنه و برمیگرده

یا سرشو یکی دیگ گرم کرده

یا دیگ واقن ب ته خط رسیده نمیتونه تحمل کنه اون وضعو و ب این راحتیا برنمیگرده

یا ام کلن دیگ برنمیگرده

یا برای همیشه زندگی کن یا سعی کن بمیری..!

ناراحت نشیا اما ادمای عصبی و زود جوش و دعوایی واقعا پیر کنندن 

نمیدونی چه عذابی میدن به طرف 

ببین به کجاش رسوندی قید عشقتو زده عزیز دلم 

سعی کن درس بگیری واسه ایندت قربونت برم 

اینم داغش تازس کم کم سرد میشه عادی میشی غصه نخور 

بیا بغلم 🫂

❤️ARMY ❤️.                                                                                         ای چرخ فلک هر انچه کردی ٫ کردی ، محتاج مکن مرا به هر نامردی ، موی سیه ام سپید کردن هیچ است ، روی سیه ام سپید کردی مردی ، متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝