2777
2789
عنوان

این لباس برای عقد خودم تو تالار چطوره

| مشاهده متن کامل بحث + 899 بازدید | 74 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه هزینه الکی کرد همون ۴۰ تومن رو طلا میگرفت الان کلی اززشش رفته بود بالا

اگر برات تعریف کنم مخت سوت می‌کشه این یک قلمشه...و خب،هیچی هم نگفتیم چون تهش ما بده می‌شدیم...تو فکر کن اصلا همینکه هم پول آتلیه و لباس و..دادیم هم همه حتی فامیل خودش فک کردن اینا با یه شام سر و تهش رو جمع کردن.اخه منوی شام رو هم خودش نظر داد فک کن یه بستنی یا شربت روی میزها نبود..یعنی ما بعضی شام ها غیر شام عروسی میریم بیشتر شبیه عروسیه و کلی رفتارهای عجیب دیگه...خودش تجربه ندارم ولی خیال می‌کنه خیلی می‌فهمه.بعد نه تنها ما که والدینشم آدم حساب نکرد...

عروسمون همین لباس روپارسال کرایه کردچهل میلیون!!!من خیلی تعجب کردم گفتم با خودم من لباس تا چهار پنج ...

شاید بهتون دروغ گفته😑 اون لباسو من دو و خورده ای خریدم چند ماه پیش

اگر برات تعریف کنم مخت سوت می‌کشه این یک قلمشه...و خب،هیچی هم نگفتیم چون تهش ما بده می‌شدیم...تو فکر ...

واقعا موافق این خرج کردنا نیستم هزینه الکیه این پول رو میشه جای بهتر هزینه کرد الان منم میتونستم لباس بهتری رو ۱۴ ۱۵ میلیون اجاره کنم ولی واقعا نمیصرفه اونم برای چند ساعت 

شاید بهتون دروغ گفته😑 اون لباسو من دو و خورده ای خریدم چند ماه پیش

نه بابا ما خودمون کارت کشیدیم...یه جای گرون رفته بود...مدلش اینه.میره جای گرون بهش میندازه حس می‌کنه باکلاسه و ما شعورمون نمی‌رسه که این اروپاییه و ارزشمندی به اندازه چهل میلیون کرایه!!! میگم که...خیلی بچه است ولی فکر می‌کنه خیلی می‌فهمه.ما هم حوصله دردسر نداریم چیزی نگفتیم...گفتیم فرض میکنیم رفته یخ لباسی گرفته که می ارزه ما هم باید می‌دادیم.به ما چه این نمی ارزه...

این آتلیه ش هم همین شد...تک تک کارهاش همینه....

تهران فرق میکنه شهر من از تهران میخرن میارن چند برابر قیمت میکنن تک پاچه امون

خدایی دیگه چهل تومن اونم اجاره اون لباس تو پاچه کردن نیست رسما چیز دیگس😑ولی خودت کاش اگه میتونستی میومدی تهران لباس شیک تر و قیمت بهتر پیدا میکردی

نه بابا ما خودمون کارت کشیدیم...یه جای گرون رفته بود...مدلش اینه.میره جای گرون بهش میندازه حس می‌کنه ...

اوه اوه دلم برا داداشت سوخت واقعا. آدم هزینه کنه واقعا برای چیزی که بی ارزه حرفی نیست... عروس ما انقد همه چیو اقتصادی گرفت شهر دیگه بودن برا عقدش ما رفتیم به داداشم میگفتم ارایشگاهش کجاست میگفت ارایشگاه نمیره که ، گفتم دسته گلشو گرفتی گفت نه دسته گل میخاد مگه؟ داداشم خبر نداشت کلا عروسمون اومد بعد که باهاش حرف میزدم گفت موهامو ابجیم درست کرده ارایشم خودش کرده بود چقدم شیک بود دسته گلو خودش درست کرده بود من باورم نمیشد انقد قشنگ بود که... داداشمم قدرشو میدونه عروسی براش سنگ تموم گذاشت

نگفتیم اون زشتهمطمینا باش اون دوستمون هم ک میگه قرمز داره بزای عقد نپوشیده گلمبرای رفتن به یک مجلس و ...

من کلا مخاطبم اون کاربر بود نه اسی عزیزم 

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

اینو اینترنتی خریدمچه سبکی اورال و کت شلوار؟

نه واسه تالار نمیشه که

مزون میثاق،مجلسی آرا،ومزون های اسلامشهر بیست متری امام خمینی هم سر بزن از پیج هاشون بپرس چه قیمت هستن