2777
2789
عنوان

این لباس برای عقد خودم تو تالار چطوره

| مشاهده متن کامل بحث + 899 بازدید | 74 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

منم اولیو یه قرمز اناریشو دارم انقد تو تنم قشنگه عاشقشم اینجا میگن زشته😑

اینجا همه چی برعکسه گلی😂😂 نا سلامتی نی نی سایته ها😂😂

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

مگه نمیگی تو تالاره؟ اخه این لباسا چیهفرق عروس با مهمون نباید مشخص باشه؟ اون وسط داری میرقصی مهمونا ...

آره یا حداقل سفید باشه ازون کُتا هست واسه عقد میپوشن خوب نیست ؟

تیکت هدفمه باردار نیستم از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده     من اینجوریم که میام کامنت مینویسم میگم ولش کن بابا بعدم پاک میکنم😂 بعضی موقعه هم میبینم هم نظرم با یکی دیگه کامنت نمینویسم اونو لایک میکنم😂                                    لوطفا لایک نکن                                                   ایران من ای جان من ای باور و ایمان من                                                                            آزاد شو از بند خویش زنجیر را باور مکن                                                                                            اینک زمان زندگی ایست
منم اولیو یه قرمز اناریشو دارم انقد تو تنم قشنگه عاشقشم اینجا میگن زشته😑

میخواستم بگم اولی کامنتارو دیدم پشیمون شدم😂 اولی شیک تر وامیسه

تیکت هدفمه باردار نیستم از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده     من اینجوریم که میام کامنت مینویسم میگم ولش کن بابا بعدم پاک میکنم😂 بعضی موقعه هم میبینم هم نظرم با یکی دیگه کامنت نمینویسم اونو لایک میکنم😂                                    لوطفا لایک نکن                                                   ایران من ای جان من ای باور و ایمان من                                                                            آزاد شو از بند خویش زنجیر را باور مکن                                                                                            اینک زمان زندگی ایست
میخواستم بگم اولی کامنتارو دیدم پشیمون شدم😂 اولی شیک تر وامیسه

اولی که شیک تر هست ولی مناسب عروس نیست... اتفاقا من چند روز کلی پاساژ گشتم تا اونو پیدا کردم در عین سادگی با کلاس و شیکه انقدم بهم میومد حیف که عکس نمیذارم اینجا

اولی که شیک تر هست ولی مناسب عروس نیست... اتفاقا من چند روز کلی پاساژ گشتم تا اونو پیدا کردم در عین ...

اره میدونم

اینجا همه چی برعکسه گلی😂😂 نا سلامتی نی نی سایته ها😂😂

نگفتیم اون زشته

مطمینا باش اون دوستمون هم ک میگه قرمز داره بزای عقد نپوشیده گلم

برای رفتن به یک مجلس و عزوسی معمولی خوبه اما برای عقد نه

شما میای لباس خونگی تو عروسی میپوشی؟شاید اون لباست برای خونه فوق العاده باشه اینم مثل همون این لباس هم مناسب عقد نیست