2777
2789

بله خواستگار مگه مسخره شماست

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

خب یعنی تو به اون یکی قول و تعهدی دادی و آیت غیراخلاقی بنظر میاد

"آنه شرلی" ای در مغزم نویسندگی میکند و "جودی آبوتی" در رفتارهایم خودش را فریاد میزند🧡من تو سکوت شناختم رقص پروانه را...🦋افکارم رو مینویسم گاها مثل طوفانی هستن که کاغذها رو خط خطی میکنن و میدرن و گاها دخترکی زیر کلماتم با گل های لای موهاش برایم ویولون مینوازد و نسیم،چین های دامنش رو تاب میدهد🌸یک عدد خیال پرداز با رمان های احساسی و درام و یک نیمچه نویسنده نوپا🐣دوچرخه سواری رو دوست دارم و از بادی که به صورتم میخوره حس پرواز رو تجربه میکنم،اتوبوس سواری رو دوست دارم چون برای مدتی با غریبه ها همدل میشم برای رسیدن به مقصدی که در مسیرش باهاشون همقدم بودم🍃باور دارم انسان موجودی محترم و گنجینه ای زنده است،حتی اگر ردپایش برف ها را زشت کند تو نمیدانی این حفره های موقت چه دانه هایی را در خود میپذیرد و نهالی امیدبخش را رشد میدهد💛

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بستگی داره چقد جدی با طرفت باشی و اینکه قصدتون چیه کلا

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.»

ته بیشعوریه 

حجابت رو قشنگ کن دختررر🤤🌚🤍 دنبال روسری کرپ‌حریر اصل میگردید مهمون آنلاین شاپ من بشید💗🌿. روسریی که خاصیت پرز و چروک شدن نداره ، رو سرت خراب نمیشه و ایستاییش بوسیدنیه😁♨️ حتی بدون طلق؛ خلاصه اگه محجبه‌ای که خوراکته اگه نیستی بازم خوراکته چون شال همین جنس هم موجوده🙋🏻‍♀️💙✨💨

صدرصد زشته...اگر با کسی هستی و قصد جدی به خانواده با اون طرف اطلاع بده و خواستگار وقت میزاره میاد وقتی شما قصدی نداری

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

اینا که میگن خیانته و نکن و زسته متوجه نیستن شما هیچ تعهدی به اون آقا نداری و تا زمانی که رسمی نشده شما حق داری انتخاب کنی 

حتی چندتا خواستگارم من دیدم همزمان برای کسی اومده واقعا این افکار بچگونه اس

من بابام حتی یه خواستگار می اومد همزمان یه خواستگار دیگه رو راه نمی داد، شما طرفتو سرکار گذاشتی، می خوای ببینی اگه مورد بهتر نیومد اونو از دست ندی، شایدم اون شما رو سرکار گذاشته و درک کردی

من متاسفانه چندسال با یکی بودم ولی اصلا نمیومد جلو خانواده اش هم نمیومدن شرایطش هم مناسب نبود منم سنم هی میرفت بالا اما دریغ از یه پیش قدمی از طرف خانواده اش منم به خاستگارم جواب مثبت دادم ولی بعد عروسی من چقد بی شرفی کرد آبروی منو برد هیچ وقت حلالش نمیکنم 

دگرم آرزوی عشقی نیست بی دلان را چه آرزو باشد....