2777
2789

سلام خانوما  از طریق کانال تلگرامی کلاه برداری شده

میخوام ثبت گذارش بزنم سایت فتا گیر داره 

میشه بگین کسی شکایت مشابه داشته؟فایده هم داره؟

دوستای من شکایت کردن بله پیگیری کنید فایده داره

حضوری رفتن یا اینترنتی به جز شماره کارتی که پول زدم و آیدی تلگرام هیچی ندارم

پلیس فنا تلفنش که کلا جواب نمیده یه بوق ممتد نیزنه 

سایتش هم میخوام ثبت شکایت کنم نمیشه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

حوصله ندارم واسه ۵۰۰

پول کپی و شکایت و رفت و امدت میشه۵۰۰

البته شگرداین کلاهبردارها همین کسی برا۱۰۰تومن وتا۱تومن نمیره شکایت واینطور درحالت کلان زیاد میشه مثلا۲۰۰نفر ۵۰۰تومن میشه ۱۰۰میلیون 

ما یکبار تماس گرفتیم گفتن ثبت کنید ثبت کردیم امااصلا پیگیری نکردن که بگن چی بوده 

پول کپی و شکایت و رفت و امدت میشه۵۰۰البته شگرداین کلاهبردارها همین کسی برا۱۰۰تومن وتا۱تومن نمیره شکا ...

من تماس گرفتم ولی اصلا جواب نمیده تلفنش میگه نفر نهم هستین و تکون نمیخوره نفرات 

اینترنتی اومدم ثبت گذارش کنم هم نشد اسم و فامیلمو میزنم کد ملی و شماره تماس و محل وقوع جرم اینا همشون غیره فعاله و نمیشه چیزی توش نوشت انگار الکیه کلا 

اخه یه چیز دیگه هم هست اگه واقعا کلاهبردارارو میگرفتن زندانی میکردن بازم از جیبم میدادی و به خاطر مبلغ کم شکایت میکردی یه چیزی ولی کاری نمیکنن اینا از خداشونه کسی زندان نیاد نمیدونم اکه یه نفرم میگفت زندانی کردن و طرف حبس کشیده باز خوب بود