2777
2789
عنوان

خونریزی در بارداری

103 بازدید | 16 پست

سلام 

تو هفته ۵ بارداری هستم و هنوز جنین و قلب تشکیل نشده...دکتر  گفته دو هفته دیگه بیا برای صدای قلب....که متاسفانه دیروز به مدت ۴الی ۵ ساعت خونریزی شدید قرمز روشن داشتم و وقتی دستشویی رفتم دو تا لخته بزرگ سیاه دفع کردم....که مجدد رفتم دکتر گفتن ساک هست احتمالا پشت جفت خونریزی کردی و دکتر دیگه بهم امیدواری نداده و گفته پنجاه پنجاهه استراحت مطق و آمپول و شیاف داده...کسی بوده تجربه مشابه داشته باشه لطفاً کمکم کنین خیلی نگرانم...آیا بااین وضعیت صدای قلب بچه تشکیل میشه؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

منم باداری اولم همینجوری بود انگار خیلی شایعه بارداری اول سقط میشه. اگه لخته داشتی که دیگه خونریزی پشت جفت نیست دکتره زیادی بی سواد بوده

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام عزیزم من کم سن هستم مجرد هم هستم همینجوری اومدم تاپیکت میخام تجربه خاله مو بگم که لکه بینی داشت دکترش بهش گفته بود از کیسه اطراف جنینه فکر کنم یه همچین چیزی بود گفته بود وقتی یکم فشار میخوره اون خونریزی رو میبینی بعد از دو سه روز بچش سقط شد حالا بازم نمیدونم چطوریه ولی خب با دکترت حرف بزن

حجابت رو قشنگ کن دختررر🤤🌚🤍 دنبال روسری کرپ‌حریر اصل میگردید مهمون آنلاین شاپ من بشید💗🌿. روسریی که خاصیت پرز و چروک شدن نداره ، رو سرت خراب نمیشه و ایستاییش بوسیدنیه😁♨️ حتی بدون طلق؛ خلاصه اگه محجبه‌ای که خوراکته اگه نیستی بازم خوراکته چون شال همین جنس هم موجوده🙋🏻‍♀️💙✨💨

عزیزم توکل به خدا کن منم خواهرم ماه چهارم چند کیلو سبزی بلند کرد یهو کیسه آبش سوراخ شد و خونریزی بسیار شدیدی کرد به حدی ک بدون سونو گرافی گفتن باید بری برای سقط ...و خواهرم با اصرار زیاد خودش رفت سونو داد و خدارو شکر گفتن بچه سالمه فقط استراحت مطلق کن و الان پسر گلش ۷ سالشه به امید خدا برای شما هم به خیر میگذره به خدا توکل کن 

منم باداری اولم همینجوری بود انگار خیلی شایعه بارداری اول سقط میشه. اگه لخته داشتی که دیگه خونریزی پ ...

بارداری اولمه...یعنی نمی‌مونه برام؟ پس لخته چی می‌تونه باشه؟

عزیزم توکل به خدا کن منم خواهرم ماه چهارم چند کیلو سبزی بلند کرد یهو کیسه آبش سوراخ شد و خونریزی بسی ...

خدانگهدارش باشه...نه کار سنگین کردم نه رابطه....تازه از اون چیزی که دکتر هم گفته بود بیشتر استراحت کردم🥺

مرسی عزیزم....با دکترم حرف زدم میگه فقط استراحت🥺

قربونت انشالله نی نیت سالم به دنیا بیاد به خودت نگرانی نده هر چی خیره ... به خاله منم گفتن استراحت و بهش شیاف داده بود طفلی تمام دردا رو کشیده بود هی شیاف میزاشته اخرش بچه سقط شده

حجابت رو قشنگ کن دختررر🤤🌚🤍 دنبال روسری کرپ‌حریر اصل میگردید مهمون آنلاین شاپ من بشید💗🌿. روسریی که خاصیت پرز و چروک شدن نداره ، رو سرت خراب نمیشه و ایستاییش بوسیدنیه😁♨️ حتی بدون طلق؛ خلاصه اگه محجبه‌ای که خوراکته اگه نیستی بازم خوراکته چون شال همین جنس هم موجوده🙋🏻‍♀️💙✨💨

بارداری اولمه...یعنی نمی‌مونه برام؟ پس لخته چی می‌تونه باشه؟

برای من که نموند توی همین 5 6 هفته بودم لخته یعنی همه دیواره رحم ریخته دیگه

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40