2777
2789
عنوان

شوهرم شبا تنهام میذاره رفیق بازه

| مشاهده متن کامل بحث + 1326 بازدید | 60 پست
یعنی تو بهت فحش بدن وایمیستی نگاه میکنی؟

مگه ازدواج نکردی؟

مگه شوهرتو نمیشناسی

مگه نمیخوای زندگی کنی؟

مگه نمیخوای زندگیت حفظ کنی

کاری نکن فحش بده

دوسنداری رفیق بازی کنه اوکی

چرا مستقیما داری نشون میدی که کنترلش میکنی

چرا مسائل شخصیتون ب مادرشوهرت میگی

چزا میگی کجاس الان اونجاس؟؟؟

این کارا تماما اشتباهه معلومه که مرد ایرانی با فرهنگ متوسط رو به پایین دهنشو ب فحش نجس میکنه

با فرشته اسنونی ازدواج نکردی که مرده

اقتدارشو داری ازش میگیری کنترلش میکنی

اونم بدتر میکنه باهات

بعد توام ازون ور فحش میدی پشت در میذاریش

متاسفم ولی باید بگم اگر بخوای ادامه بدی  ب زودی  طلاق میگیرین

مرد رفیق باز ،زندگی و زنو بچشو میزاره پای رفیق......این رفتارشو با خانوادش در میون بزار....بزار رفیق ...

به کی بگم قبلا به باباش بود که ازش حساب میبرد که اونم فوت شد مادرشوهرمم عمرا بهش چیزی بگه

اقایون باردار سایت👰🏻‍♂️🫃🏻 توی تاپیک من نظر ندن🙄

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

یعنی پارتی مهمونیه؟ یا کافه هایی فقط قلیون میکشن

نه کافه های جدید هم قلیون میکسن و هم غذا و قهوه و کیک و خونواده هم هست و منردم هست و یا مثل الاچیق میشن یا مثل سالون ها میز میچینن خلاصه صفا داره  نمیدونم اینجوری فکر کردم 

😊
مگه ازدواج نکردی؟مگه شوهرتو نمیشناسیمگه نمیخوای زندگی کنی؟مگه نمیخوای زندگیت حفظ کنیکاری نکن فحش بده ...

چون هرشب اول میره خونه مامانش خب فکر کردم اونجاست.

بله وقتی یکی شب دیر مست میره خونه باید درست بگه کجا بوده.

با این وضعیت تازه میگه بریم تو ساختمون مادرم زندگی کنیم میخواد اینجوری خیالشم راحت باشه منو تا صبح تنها بذاره.

همین ادم دوبار گوشیشو خاموش کرد منو پیچوند با دوستاش چندروز رفت شمال .اصلا دینچیزا رو شوهر نفهم من جواب نمیده

نه کافه های جدید هم قلیون میکسن و هم غذا و قهوه و کیک و خونواده هم هست و منردم هست و یا مثل الاچیق م ...

کاش اونجا باشه از نظر من میره باغ مست میکنه دیگه نمیدونم چیکار میکنن فقط میخورن یا غلط دیگه ای هم میکنن

منم دارم ب بالاترازسیاهی فکرمیکنم چراوقتی وابسته یه کساین مردازن میگیرن ک زنه بشه رابطه نفرسوم چرا😭

شوهر تو هم رفیق بازه؟

مرد رفیق باز ،زندگی و زنو بچشو میزاره پای رفیق......این رفتارشو با خانوادش در میون بزار....بزار رفیق ...

به بایام گفتم زنگ زد باهاش صحبت کرد تازه بابامو گفتم ساعت نه شب میاد از خونه مادرش نگفتم میره رفیق بازی تا بک شب😭 باز ادم نشد

مگه ازدواج نکردی؟مگه شوهرتو نمیشناسیمگه نمیخوای زندگی کنی؟مگه نمیخوای زندگیت حفظ کنیکاری نکن فحش بده ...

چرا به مادرش نگه؟

نباید بدونن چه دسته گلی تربیت کردن؟

غیرت داشت زنش ول نمیکرد بره الواطی

فش براش کمه 

به کی بگم قبلا به باباش بود که ازش حساب میبرد که اونم فوت شد مادرشوهرمم عمرا بهش چیزی بگه

واقعا نمی‌دونم چیبگم شرایط خیلی سختی داری منم اوایل ازدواجم مثل شما بودم ولی خدارو شکر با مرور زمان همسرم بهتر شد سعی کن بشینی با احترام بهش توضیح بدی تا قانع بشه وقتایی ک عصبانی نیست البته