2777
2789
عنوان

شوهرم شبا تنهام میذاره رفیق بازه

1325 بازدید | 60 پست

چندهفته پیش گوشیشو جواب نمیداد اخرش ساعت یک شب مست اومد خونه با دوستاش معلوم نبود کجا بود.دیشبم ساعت هفت باید خونه میبود ولی هشت و نیم از خونه مادرشوهرم رفت بیرون با پسر خالش ،ده نیم هرچی زنگ زدم جواب نداد زنگ زدم مامانش گفتم اونجاست گفت نه بعد تا مادرشوهرم زنگ زد بهش جواب داد.

میگفت دستم بند بود دوستم فلان چیزش گم شده بود دنبالش بودیم! انگار ادم قهطه شوهر من ،منو تا دیروقت تنها بزاره بره دنبال کارای دوستاش.گفتم دروغ نگو کجایی داد و بیداد فحش که به تو چه،چرا دیرمیام به همه زنگ میزنی الان منم زنگ میزنم بابات میگم تو خونه داری بلد نیستی!منم عصبی شدم به فحش بستمش .

اخرم نزدیکای دوازده شب اومد خونه یک ساعتی گذاشتم پشت دربمونه بعد درو باز کردم.

همیشه با پسر خالش و همون دوست دیشبیشه همون دوستش چندروز پیشم به شوهرم پیام داده بود که بیا منتظرتیم

اقایون باردار سایت👰🏻‍♂️🫃🏻 توی تاپیک من نظر ندن🙄

سلام خواهش میکنم هرکی این پستم رو میخونه تاپیک قبلمو گزارش بزنه این سایت گزینه حذف نداره پای زندگیم در میانه ازتون خواهش میکنم بخاطر دل شکستم در حقم خواهری کنید میدانم زحمته براتون ولی خدا عوضش رو بهتون بده لطفا

هرکی گزارش زد لایک کنه ب نیابتش صلوات بفرستم

لطفا

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط ناراحت بود که چرا مامانشو نگران کردم .

چون چندوقت پیش تا دیروقت با دوستاش بود گفتم شاید دیشبم بوده که البته بعید نیست

چی بگم والااون اونجوریهخودتم ک کم نمیذاری فحش میدییکم بزرگ شید بعد ازدواج کنید اه

یعنی تو بهت فحش بدن وایمیستی نگاه میکنی؟

زندگی مث ادمس میمونه اولش شیرینه ولی بعدش هی کش میادهی کش میاد😔ماک ازاول ادمس تلخ بودفقط کش میاد😔

منم از اول شیرینی ندیدم از اول هرجور تونست اذیتم کرد