2777
2789
عنوان

راسته اگه یه پسر اینطوری بره خواستگاری یعنی پسر بدرد نخوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 2670 بازدید | 155 پست
😐😐شوخی میکنم بابا چقد کم ظرفیتیبرو بیرون منم حوصلتو ندارم

خب پس بیخود میکنی همش ریپلایی میکنی 

منک گفتم حوصله ندارم دنبال دعوا نیستم 

من شوخی ندیدم تو حرفات 

تمومش کن لطفا 

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برو بابا عقب افتاده😐

عقب افتاده خودتی بیشعور 

از کامنت اول همش داری چرت و پرت جواب میدی میگم بس کن باز ادامه میدی 

شوخی ینی دو نفر بخندن ن طرز حرف زدن تو

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

گمشو دیگه زیگیل چرا کنده نمیشییییی

درست تربیتت نکردن خانوادت ولی گزارش زدم برات بفهمی

بوی بد دلی ازش میاد.باید فرصت شناخت داشته باشید حداقل.سنت که خیلی کمه احتمالا که هنوز دانشگاه نرفتی. بستگی به روحیات شما داره که دانشگاه رفتن مهم باشه یا نه.من از مردی که مخالف آگاه شدن زن باشه خوشم نمیاد.اینا دانشگاه رو فقط محل لودگی میدونن اما دختر خوب توی دانشگاه آگاه تر و اجتماعی تر میشه.همه خراب نمیشن. من بشخصه میزنم تو دهن همچین مردی پرتش میکنم بیرون اما شاید ینفرم براش مهم نباشه.

الان فامیل نگاه میکنه ببینه طرف شغل داره خونه داره ماشین داره خوشگله همه فامیل میفتن دنبالش دیگه بستگی داره خودش دوست نداشته باشه از غریبه زن میگیره من که میگم پسره بی عرضه بوده چیزی نداشته که زن از غریبه گرفته 

این چه منطقیه؟؟؟؟شاید خودش از فامیل پسند نکرده.شاید توی فامیل همسن ایشون دختر ندارن .بعصیا کلا ازدواج فامیلی دوست ندارن .ما تو خانواده هیچ ازدواج فامیلی نداریم .یعنی به درد نخوریم😶😶😶😶😶

چرا خببب

بعضیا دلشون نمیخواد با فامیل وصلت کننن چه ربطی داشت خدایی... شوهر خودم کلی دختر فامیل داشتن اما دلش نمیخواست.. این حرفا چرت محض

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻