2777
2789
عنوان

راسته اگه یه پسر اینطوری بره خواستگاری یعنی پسر بدرد نخوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 2669 بازدید | 155 پست
نه پسرای فامیل ما خوبم هستن خیلی ولی اکثرا با غریبه فامیل وصلت کردن

ما خوبامون رفتن غریبه گرفتن به درد نخورا اومدن خواستگاری دخترای فامیل هیچ کسم بهشون زن نداد

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
ما خوبامون رفتن غریبه گرفتن به درد نخورا اومدن خواستگاری دخترای فامیل هیچ کسم بهشون زن نداد

شاید دوست بودن یا خودشون طرف رو دیده بودن

این که برن دختر از شهر دیگه بگیرن اونم خانوادشون انتخاب کنن یجوری نیست😥

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ایشون رو نمیدونم ولی طبق چیزایی که من دیدم کلا پسرایی که سنتی میرن خواستگاری بدردنخورن اینو همسرمم ت ...

منم طبق چیزایی که دیدم پسرایی سنتی نمیرن خواستگاری بدردنخورن

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

شاید دوست بودن یا خودشون طرف رو دیده بودناین که برن دختر از شهر دیگه بگیرن اونم خانوادشون انتخاب کنن ...

نه دوستم نبودن

حالا تو کامل تحقیق کن یه مدت زیر نظر خانواده هم باهم در ارتباط باشین

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
شاید دوست بودن یا خودشون طرف رو دیده بودناین که برن دختر از شهر دیگه بگیرن اونم خانوادشون انتخاب کنن ...

نه چرا باید یجوری باشه بعضی اهل دوستی نیستن بعدشم ازدواج با فامیل بدترین ازدواج

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

کی دیگ با فامیل ازدواج میکنه؟ من ندیدم مگ اینک مربوط ب ۲۰سال پیش

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

ما کلااز فامیل نمیگیریم

اتفاقا چند وقت پیش ها پسر فامیلمون واقعا اهل دوستی و اینا نبود گفت تاحالا خودم باکسی نبودم یکی میخام مثل خودم یکی براش پیدا کردن دختره هم گفت من تاحالا باکسی نبودم و خداراشکر که مثل خودم برام پیدا شد