بعد عده از ترکا یه عده از لرا و یه عذه هم از عربا تعریف کرده بودن
خواستم بگم پسرای غیور و خونواده دوست و کاری فارس از قلمتون نیفته ها مث جونیای پدرم مث الان بردارم و مث همسرم😍😍
خلاصه گفتم که گفته باشم💕😀
خششش خش خش خش چیه خب امضا کردم دیگه آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
چرا کسی از اشوریا ارامنه گیل مازنی ها بلوچا براهوییا سمنانیا ترکماها قشقایا تعریف نکرد
اول باید ارمنی هارو بپذیرند که ایرانی هستن
تعریف فدای سرشون گلی
••• من یکم فارسی مشکل دارم ، ممکنه توی جمله بندی خطا داشته باشم و نتونم منظورمو درست برسونم ، لطفا اگر سو تفاهم شد براتون ، قبل از ناراحتی از من بپرسید که براتون توضیح بدم••• 🩷براتون بهترین هارو از پدر آسمانی طلب میکنم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
حالا ی بار یکی از همینا ک توس ایت معروف ب تفرقه انداختن،و هزارتا اکانت در این راستا داره،تاپیک زده بود کوردا تاپیک میزنن الکی میگن ما ترکیم،فارسیم و...شوهر کورد میخوایم،یعنی من چشام چهارتا شد ک ی بشر چ قد میتونه مغزش شستشو داده شده باشه ک انقدر از هم وطناش کینه ای باشه و بدش بیاااد
کچی کورد🪷☘️پروفم عکس زیبای زنان کورد سربند و لباس کوردی هست♥️زنده باد همه ایراانیا♥️
😂 اگه اینطوریه پس نگران نباش ایشالله دو سه نسل دیگه هر کی تو تهران هست تهرانی اصیل حساب میشه😂شجره ...
بهرحال تا جایی همه مون میدونیم ما اصالتمون ب جای خاصی برنمیگرده.برگرده هم مهم نیس مهم اینه همون چند نسلم تهران بودن.نه ما نداریم ولی همسرم یه شجره نامه ی خیلی خفن دارن از دویست سیصد سال پیش ک خیلی بامزه س
اصیل که خب به قول اون خانم تهرانی برمیگرده به چهار پنج نسل دیگه، بالاخره از اول اول کسی اونجا نبوده ...
گلی شما مطمعنید ده نسل قبلتون متعلق به همین سرزمینی که الان هستی بوده؟ ما که اسب نیستیم آنقدر درگیر اصالت و ریشه و ...باشیم.
کسی که از زمانی که تهران دهات بوده ، اینجا زندگی میکرده رو میگن اصیل.
••• من یکم فارسی مشکل دارم ، ممکنه توی جمله بندی خطا داشته باشم و نتونم منظورمو درست برسونم ، لطفا اگر سو تفاهم شد براتون ، قبل از ناراحتی از من بپرسید که براتون توضیح بدم••• 🩷براتون بهترین هارو از پدر آسمانی طلب میکنم
یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانومِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کمکردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬
جلفای اصفهان ما پر از ارمنی های خوشگلههه خیلی گوگولی و باشخصیت و مهربونن😍
شما خودت ماهی گلی