2777
2789
عنوان

چطور باید لوند بود خانم ها بیایید بگید چطوری

| مشاهده متن کامل بحث + 1337 بازدید | 60 پست

ببخشید ولی وقتی تو یه خانواده معمولی بزرگ میشی مجبوری تو جامعه خودت رو بکشی بالا و مستقل بشی وسفت باشی و از پس خودت بربیای اخه چطور میتونستم لوند باشم ادم مگه چندتا شخصیت داره 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ببین باید تو وجودت باشه لوندی بخوای تمرین کنی و اجرا کنی نه تنها نازدار دیده نمیشی بلکه مضحک هم به نظر میای اونوقت

لوندی مثل فیلمای دهه هشتاد النازشاکردوست یا بعضی سکانسهای هانده ارچل یا یه سری فیلمای قدیمی کلاسیک هالیوود رو نگاه کنی متوجه میشی

°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉🌿
براهمین اومد سراغ من چون من یک تضاد 360 درجه با اون قبلی داشتم از نظر زیبایی تحصیلات سادگی طرز فکر ا ...

خیلی ناراحت شدم عزیزم.سعی کن ب خودت برسی اینو جدی میگم منم تجربه داشتم البته خیانت نع همسر من همیشه پولاشو واس دوستاش خرج میکرد البته دور از چشم من ،منم که میگفتم باید قناعت کنم و فلان اصلا خرج نمی کردم هر چیم میخریدم از بابام میگرفتم اما الان کلا عوض شده همه چی میخرم دیگ هزار تومنم نداره که حروم کنه اینجوری بهتره بعدشم آدم چجوری میخواد لوند باشه خاص باشه بالاخره ابزار هم میخواد دا سعی کن لباسای خوب و بروز بخری غذای خوب بخور اصلاااا یجوری خودتو نشون نده که به چیز کم قانعی حتی اگ واقعا باشی برای تولدت از قبل بگو فلان چیزو میخوام فلان رستوران دوس دارم بریم و از این حرفااا اصلا خودتو قانع نشون نده واقعا نمی دونم چرا ولی مردا زنی رو دوس دارن که خرج کنه به خودش برسه

راجبه لوندی هم ب نظرم سعی کن اگه تند تند حرف میرنی آروم آروم حرف بزن سعی کن یه جاهایی تن صداتو بیاری پایین و کمی کش بدی باور کن جوابه هااا😁.یکیم اینکه به خودت برس موهات مجعده که باشه قبل اینک بیاد بباف یا صاف کن یکاری کن دیگ سعی کن خوشگل باشی چون خودتم اونجوری اعتماد بنفس پیدا میکنی و همونطور ک پست قبلی ‌گفتم به کم راضی نشو تو لیاقت همه چی رو داری باور کن این همه چیو خواستن خودش نصف زنانگی هس چون مردا احساس میکنم ذاتا دوس دارن خرج کنن وقتی نمی کنن انگار یه چیزی کم دارن

راجبه لوندی هم ب نظرم سعی کن اگه تند تند حرف میرنی آروم آروم حرف بزن سعی کن یه جاهایی تن صداتو بیاری ...

درسته. قبلا همش میگفتم نه گرونه فلانه الان دیگه نه اتفاقا باشگاه میرم. البته بزور بهم پول میده چون نمیخواد ب خودم برسم میترسه و خانوادش هم یادش میدن 

خیلی ناراحت شدم عزیزم.سعی کن ب خودت برسی اینو جدی میگم منم تجربه داشتم البته خیانت نع همسر من همیشه ...

منم بزور ازش میگیرم خرج میکنم یه جاهایی قناعت میکردم قبلا ک جدیدن دارم کم کم قید قناعت میزنم 

راجبه لوندی هم ب نظرم سعی کن اگه تند تند حرف میرنی آروم آروم حرف بزن سعی کن یه جاهایی تن صداتو بیاری ...

حرفات خیلی قشنگه دقیقا زن برای لوندی دلبری ابزار میخواد پول لباس زیبایی

آره بابا تو سعی کن به خودت برسی ب نظرم چن روز یه بار برو جلوی آیینه وقتی اون هس بگو چه پوست خوبی دارم چه چشایی دارم یا چه اندامی خلاصه هرچیزی که نقطه قوتت هس رو بگو بزار ببینه چقدر خوشگلی چون گاها فراموش میکنن و اینطوری باعث میشی ب مرور تو مغز اون جا بیفته که تو از همه بهتری .امیدوارم اون اتفاق تلخ دیگ واست تکرار نشه ❤️

ببین عزیزم من تجربه خودمو میگم مدل آرایشی خیلی مهمه سعی کن ناز و ملایم باشه. و همینطور لباس پوشیدن ولی بخش مهمیش هم برمیگرده به دید تو‌نسلت به زن بودنت خودتو دوست داشته باش زنانگیتو دوست داشته باش به این بخش وجودت بها بده و براش خرج کم کم میبینی از درون تغییر می‌کنی بدون اینکه تابلو باشه

ببین عزیزم من تجربه خودمو میگم مدل آرایشی خیلی مهمه سعی کن ناز و ملایم باشه. و همینطور لباس پوشیدن و ...

درست میگی حق با شماست باید کم کم رو خودم کار کنم و بیشتر از وسایل خونه ب خودم اهمیت بدم