2777
2789

من مجرم حالا حالاهاااام به ازدواج فک نمیکنم، ولی حس میکنم زیاااادی کدبانو نیستم دیگه شورشو دراوردم. من حتی بلد نیستم ماشین لباسشویی روشن کنم. 

اصن ازدواج به کنار پس فردا برم دانشگاه یا مستقل شم یا مجبور شم دیگه با خانواده زندگی نکنم به هردلیلی،چجوری بر بیام از پس خودم.. واقعا ناراحتم که از بچگی زرنگی نکردم حواسم باشه کی چیکار میکنه یادبگیرم؛ الانم به دلایلی اصلا و ابدا نمیتونم از مامانم کمک بگیرم تو این موارد،میخواستم فرنی درست کنم ولی حتی نمیدونم آرد برنج چه شکلیه،پریود شده بودم نمیدونستم حالا که نمیتونم از مامانم درخواست کنم یکاری کنه(دلیلی اینو خواهش میکنم نپرسید حال صحبت کردن راحبشو ندارم) باید چه کوفتی بخورم بهتر شم شما گفتید چایی و زنجبیل و دارچین؛ دنبال دارچین و زنجبیل گشتم نتونستم تشخیص بدم چون تا حالااصن دست نزدم به وسیله های اشپزخونه،حتی فلفل قرمزم نمیتونم بین ادویه ها تشخیص بدم،حتی زردچوبه ام به سختی میفهمم چیه،آشپزی که بماااند.. اون روز یکی داشت میگفت واسه پریود کاچی درست کن گفتم بلد نیستم تا حالا درست نکردم چن دیقه بعد داشت میگفت واسه نمیدونم چی نعنا رو خشک کن بعد خندید گفت نعنادو که بلدی خشک کنی؟حالا بماند ک اصن نمیدونم نعنا چ شکلیه چ برسه بدونم چجوری خشک کنم. در اخرم گفت فک کنم از فصا اومدی هاا، چن روز که واقعا داغون بودم و تازه کم کم ب خودم اومدم که وااای چرا اینجوریم. حتی تو گوگل نوشته بود زعفرون دم کرده به فرنی بزنید و من نمیدونستم زعفرون رو چجوری باید دم کرد،بابت این موضوع ناراحتم‌‌، حس میکنم از من در آینده که مستقل شم یا ازدواج بکنم یا حتی نکنم . زن بی عرضه و بی سلیقه ای ازم میسازه، برفرض اصن ازدواج نکنم. خیلی زشته که یه زن گنده نتونه تشخیص بده رب کی سرخ شده!

اینا تو ذهنم بود گفتم به شمام بگم راحت شم یکم اگه تجربه ای دارید یا نصیحتی؛ من سراپااا گوشم🤍

🔴مردای حال به هم زن، ریپ نزنید تو تایپکامم نظر ندید.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

این کارا دانشگاه رفتن نمیخواد که.مجبور که شدی خودت یاد میگیری. منم مثل تو بودم.اولش یکی دو ماه ترک م ...

خب الان وقتشه. من کم کم مجبورم خودم کارامو بکنم ولی دیر به خودم اومدم کسی نیست کمکم کنه، اگه یادنگیرم تو سری خور میشم چه دانشگاه چه خونه شوهر چه همه جا..

🔴مردای حال به هم زن، ریپ نزنید تو تایپکامم نظر ندید.

الانم دیر نیست.

چهارتا کتاب اشپزی و خانه داری بخون.

چند تا برنامه اشپزی و خانه داری رو گوشیت نصب کن

کم کم انجام بده ب مرور یاد میگیری

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.